Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sv. zrezek v gorčični solati s čebulo, pomfri in zelena solata

Balenka

Nedolžne ješprenke je biloše za dva štamprla, zraven ena velika skleda endivije s krompirjem, pa en velik, bel oblak, v sredini pa miš s polnimi usti krofov

beva, s čim si ohranila papriki nedolžnost ?

lp

mzm

Hvala vsem za pohvale, čeprav sama nisem najbolj zadovoljna s krofi. Danes sem stvar ponovila, pa nič bolj uspešno, ker so mi med cvretjem popokali No ja, za pojest bodo uredu

Za kosilo smo imeli segedin in seveda krofe Zdaj jih je tudi že nekaj v zmrzovalniku, tako da bodo še za čez vikend, ampak do torka pa ne vem če bojo zdržali

JJ

Danes: ajdova kaša z zelenjavo, puranji zrezki, zelena solata

breskva

Danes: quiche s porom in bučkami, solata.

rosie

,  polnjenih z mesom nikol ne jemo, ne gredo nobenemu dol (travma iz otroštva  ) Nadev je bil po pricipu pospravljanja ostankov, ajdova kaša, fižol, zelje, korenček, peteršilj, parmezan in jajce

beva

Pri nas danes štefani pečenka, rizi bizi od zadnjič, solata s čičeriko. Seveda se bodo danes pekli tudi krofi, ampak šele po kosilu. So pa že pečene in narejene čokoladno-mascarponejeve kocke! :)

Naj bo šemava ta pustna sobota!

msegov

Janis:

Sem prepričana, da so bili krofi zelo dobri. Imam izkušnje, da če so malo ponesrečeni, so zato, ker je testo preveč dobro. Moje mnenje je, bolje dobro kot lepo. Velja tudi za ostale sladice.

Pri nas bo danes rižota z gobami, pečena piščančja prsa, kuhana cvetača, koren. Pa miške popoldne.

pirnica

Bučkino paradižnikova omaka, pečena polenta, solata

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: tradicionalno sobotno pusto kosilo (že več let pripravljam na ta dan isto):

- prežganka

- krompirjeva solata

- prekajena rebra

- krof

Veronika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti