Danes: bučna kremna juha, kruhovi cmoki v paradižnikovi omaki,puranji zrezki, zelena solata, skutine miške

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Danes: bučna kremna juha, kruhovi cmoki v paradižnikovi omaki,puranji zrezki, zelena solata, skutine miške
Mi smo imeli danes porovo juho, rižoto s suhimi in svežimi gobami, solato, domače krofe in flancate.
rosiegoveja juha z rezanci,
pražen krompir, kvinoja z zelenjavo,
piščančji zrezki po pariško, polnjeni lignji, frigani lignji, polnjene melancane z mesom in sirom, govedina,
grajska zelenjava, mešana solata (radič in motovilec), zeljna solata,
krofi, krhki flancati in biskvit iz beljakov ( pustno cvrtje delale roke moje sestre)
Balenka![]()
![]()
, Balenka, a je ohcet?
lp
Čarovnička, niiiiiiiiii! Je pa neki druzga vmes prišlo! ![]()
Včeraj: goveja juha, piščančnji zrezki v gobovi omaki, kuskus, solata
Danes: goveja juha, govedina iz juhe, dušene bučke in krompir
Torek: krvavice, kislo zelje
Sreda: vampi
Četrtek: segedin golaž, pire krompir
matejaoz
Vanja, točno tako kot si napisala, dogodki povezani z dobro hrano se kar vrstijo, komaj si opomoreš od enega, sledi že drugi. Bo treba malo zabremzati. Preveč dobrega ni dobro. ![]()
![]()
![]()
Sobota: piscancje -goveja juha z zdrobovimi cmoki, pecen sv.ribica in malo piscancjega mesa, motovilec in berivka v solati
Vceraj: pustna zabava na 50 letnici v sirsem druzinskem krogu - veliko hrane, pijace in sladkih dobrot
Danes: da se malo precistimo- zelenjavna juha, fizolova juha, palacinke in torta in piskoti do vceraj
Jutri: kisla repa, krompir, pecenka
Sreda: melancanina omaka s paradiznikom, spageti, mesana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes pri nama ričet z malo
prekajenih reber.
Pri nas danes ričet ,prekajeno meso,solata.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem