Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: bučna kremna juha, kruhovi cmoki v paradižnikovi omaki,puranji zrezki, zelena solata, skutine miške

breskva

Mi smo imeli danes porovo juho, rižoto s suhimi in svežimi gobami, solato, domače krofe in flancate.

rosie

goveja juha z rezanci,

pražen krompir, kvinoja z zelenjavo,

piščančji zrezki po pariško, polnjeni lignji, frigani lignji, polnjene melancane z mesom in sirom, govedina,

grajska zelenjava, mešana solata (radič in motovilec), zeljna solata,

krofi, krhki flancati in biskvit iz beljakov ( pustno cvrtje delale roke moje sestre)

Balenka

, Balenka, a je ohcet?

lp

Čarovnička, niiiiiiiiii! Je pa neki druzga vmes prišlo!

Balenka

Včeraj: goveja juha, piščančnji zrezki v gobovi omaki, kuskus, solata

Danes: goveja juha, govedina iz juhe, dušene bučke in krompir

Torek: krvavice, kislo zelje

Sreda: vampi

Četrtek: segedin golaž, pire krompir

matejaoz

Vanja, točno tako kot si napisala, dogodki povezani z dobro hrano se kar vrstijo, komaj si opomoreš od enega, sledi že drugi. Bo treba malo zabremzati. Preveč dobrega ni dobro.

naor

Sobota: piscancje -goveja juha z zdrobovimi cmoki, pecen sv.ribica in malo piscancjega mesa, motovilec in berivka v solati

Vceraj: pustna zabava na 50 letnici v sirsem druzinskem krogu - veliko hrane, pijace in sladkih dobrot

Danes: da se malo precistimo- zelenjavna juha, fizolova juha, palacinke in torta in piskoti do vceraj

Jutri: kisla repa, krompir, pecenka

Sreda: melancanina omaka s paradiznikom, spageti, mesana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pri nama ričet z malo prekajenih reber.

tanjaj

Pri nas danes ričet ,prekajeno meso,solata.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti