| beva je napisal/a: |
Mhm, Roncolino,ja kje so pa krofi beva |
krofov pa ni še nihče scvrl, pa tudi dvomim da jih bomo![]()
jaz sem jih probala 1x, niso uspeli, mami je nad njimi že obupala tako da se bomo kar k botrci povabili na sladkanje ![]()
| beva je napisal/a: |
Mhm, Roncolino,ja kje so pa krofi beva |
krofov pa ni še nihče scvrl, pa tudi dvomim da jih bomo![]()
jaz sem jih probala 1x, niso uspeli, mami je nad njimi že obupala tako da se bomo kar k botrci povabili na sladkanje ![]()
Janis Joplin, meni se pa tvoji krofi zdijo zelo lepi in vsaj na pogled prav nič mastni.Pridna!
mejačkaTudi meni, JJ, se zdijo tvoji krofi lepi. Da so dobri pa sploh ne dvomim. Taki pravi domači krofi, ki se jim res težko upreš, če bi se jim iz kakršnega koli razloga že moral. Ja, pridna! Se strinjam, popolnoma z mejačko.![]()
JJ, evo to so pravi domači krofi. Tudi jaz delam podobne in meni so najboljši na svetu.
Si mi naredila lušte in se jih bom letos zopet lotla.
Pridna si.![]()
JJ in vse ostale: DOMAČE je DOMAČE in je VEDNO NAJBOLJŠE...zakaj? Ker je delano z LJUBEZNIJO ![]()
Danes bil pri starših v hribih. Prijetno družinsko druženje in klepetanje ob 10km sprehodu z očetom in teto.
Papali smo: Repo, fižol, kuhano šunko, ter 3kile hrena. Obožujem hreeeeeen!
Velika noč ti kar pridi! Bom ves hren pokupil :>
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Včeraj pri nas vitki som, rizi bizi in solata s kitajskim zeljem. Nekam veliko kitajskega bomo to sezono pojedli ... :)
Za danes še ne vemo kaj bo, kuha mama ... Jutri pa se pečejo krofi in čokoladno-mascarponejeve kocke ...
msegovDanes: mesna lazanja, solata
Jutri: kranjske klobase, krofi
Danes:sarma,domači kruh,za solato bo čebula sveža in ostre fafarone.
golubićdanes: goveja juha z rezanci, jogurtove miške
zame, ki grem zdejle delat pa nevem
lp
ledenka_
PETEK:
Vampi s krompirjem, posuti s parmezanom. Ob vampih kos domačega kruha in zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Pizza s pršutom