Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

beva je napisal/a:

Mhm, Roncolino,ja kje so pa krofi

beva

krofov pa ni še nihče scvrl, pa tudi dvomim da jih bomo jaz sem jih probala 1x, niso uspeli, mami je nad njimi že obupala tako da se bomo kar k botrci povabili na sladkanje 

Roncolino

Janis Joplin, meni se pa tvoji krofi zdijo zelo lepi in vsaj na pogled prav nič mastni.Pridna!

mejačka

Tudi meni, JJ, se zdijo tvoji krofi lepi. Da so dobri pa sploh ne dvomim. Taki pravi domači krofi, ki se jim res težko upreš, če bi se jim iz kakršnega koli razloga že moral. Ja, pridna! Se strinjam, popolnoma z mejačko.

zeta

JJ, evo to so pravi domači krofi. Tudi jaz delam podobne in meni so najboljši na svetu.

Si mi naredila lušte in se jih bom letos zopet lotla.

Pridna si.

irenakr

JJ in vse ostale: DOMAČE je DOMAČE in je VEDNO NAJBOLJŠE...zakaj? Ker je delano z LJUBEZNIJO

Danes bil pri starših v hribih. Prijetno družinsko druženje in klepetanje ob 10km sprehodu z očetom in teto.
Papali smo: Repo, fižol, kuhano šunko, ter 3kile hrena. Obožujem hreeeeeen!
Velika noč ti kar pridi! Bom ves hren pokupil :>

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj pri nas vitki som, rizi bizi in solata s kitajskim zeljem. Nekam veliko kitajskega bomo to sezono pojedli ... :)

Za danes še ne vemo kaj bo, kuha mama ... Jutri pa se pečejo krofi in čokoladno-mascarponejeve kocke ...

msegov

Danes: mesna lazanja, solata

Jutri: kranjske klobase, krofi

Danes:sarma,domači kruh,za solato bo čebula sveža in ostre fafarone.

golubić

danes: goveja juha z rezanci, jogurtove miške

zame, ki grem zdejle delat pa nevem

lp

ledenka_

Sporočilo je spremenil(a) ledenka_ dne 17. 2012 10:27

PETEK:

Vampi s krompirjem, posuti s parmezanom. Ob vampih kos domačega kruha in zelena solata:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti