Tudi mi smo danes jedli krvavice, kislo zelje, pečenice, kruh, še prej govejo juho z rezanci - pravzaprav,pospravili smo ostanke od včeraj![]()

Špargljeve blazinice
Tudi mi smo danes jedli krvavice, kislo zelje, pečenice, kruh, še prej govejo juho z rezanci - pravzaprav,pospravili smo ostanke od včeraj![]()
Juha iz lisičk (gobe, ne žival, da ne bo pomote
)piščančji file, tenstan riž, radič. Sladica in kava pri snahi. Pa naj še kdo reče, da so gorenjci uhrni....
Jutri bo pečen fižol in 2 mesna polpeta od ljube mamike. Vsaj plan je takšen :D
MBrandoVčeraj večerja pri enem posebnem združenju BRRRRRRR (samo brez zvoka)
: Roast Beef, zelenjavna lazanja, (ni slaba kombinacija, tole dvoje
) veliko zelenjave, eni so imeli tudi cel v pečici pečen krompir in kruh na voljo. Za konec mičken košček jabolčne pite in kozarec ledenega čaja, po želji nesladkega. Kozarec belega je bil šele ob 10h zvečler doma.
Zabava pa taka.
![]()
Danes reciklaža, direkt iz zmrzovalnika: Mesne kroglice, gora zelenega in rumenega stročjega fižola in, ker teh ni bilo dovolj, še pujček v odeji (sarma wannabe ![]()
) in kos kruha za bolj lačne. Kozarec vode, kaj drugega danes nobenemu ni dišalo.
Za ponedeljek: Pod mojo komando "se je delala" polnjena paprika. Zastonj lekcija
.
Lep nov teden vsem. ![]()
![]()
P.S: Če boste še dolgo slikale bom ali ugriznila v ekran ali pa se nacrtala k eni (katerikoli) na kosilo. ![]()
Vanja
Špageti po bolonjsko, solata
Pri nas ,danes ričet,kranjska klobasa,krompirjeva solata.
MilžiPONEDELJEK:
Kisla juha (kurji hrbet - drobovina, sv. nogica, zelenjava, ajdova kaša); reciklaža suhega kruha s skuto:

Pozdravček!
Sobota: goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečen piščanec in pečen telečji kotlet, zeljna solata, rdeča pesa
Nedelja: po dolgem sprehodu v hrib goveja juha z vlivanci, dunajski zrezki in pomfrit v pečici, kumarična solata, solata iz črne redke z fižolom, rdeča pesa, sladkali pa smo se z pralinami merci
Danes: kisla repa, pire krompir, pečenica,krvavica in hrenovke
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri nas: krompirjev golaž in skleda solate.
rosieKer smo se zadnje čase nekaj zaljubili v kremne juhe je danes na jedilniku zopet: brokolijeva kremna juha in jabolčni narastek s pšeničnim zdrobom.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Šahovnica