SOBOTA:
Kurja juhica z domačimi rezanci (in pripomba: ![]()
![]()
, babi, kako mi paše juhica; pečen piščanec, mlinci, zelena solata in veliko
:

Pozdravček!
SOBOTA:
Kurja juhica z domačimi rezanci (in pripomba: ![]()
![]()
, babi, kako mi paše juhica; pečen piščanec, mlinci, zelena solata in veliko
:

Pozdravček!
Pri nas, danes fižolova juha,palačinke in solata(vem ,da solata preveč ne paše zraven palačink,ampak meni je to dobro)
Jutri bo nedeljsko kosilo za sladico bo jabolčni zavitek
in
(mama na obisku)
![]()
pa kako ne veste, kaj je ežoj jedel?? Ja, neuspel poskus pečenih krvavic, vendar (ledveni del ![]()
)
Aja, danes bo goveja juha, krompir v oblicah, špinača (dušena, ne kuhana), meso in korenje iz juhe in skleda radiča.
lp
mzm ![]()
Dej nehi, mš, tisto je čokolada v modelčku![]()
Poznam Ežoja do obisti!
![]()
Obisti, ja, pa smo prišli do odgovora!
Danes pri nas:goveja juha z rezanci, kisla repa, ajdovi žganci, krvavica, popoldan pecivo (njam, Bl.), kava.
včeraj smo jedli: raviole s paradižnikovo omako in parmezanom, zeleno solato, sadje
danes pa kosilo, prav nič vegi ![]()
: kislo zelje, pečeno skupaj s pečenicami, kotleti in krvavicami, kruh
![]()
, za sladico ni bilo več prostora![]()
![]()
| Mygrace je napisal/a: |
Dej nehi, mš, tisto je čokolada v modelčku Poznam Ežoja do obisti!
|
Me zanima, če je s cimetom ![]()
Pozabila sem na predjed: branje včerajšnjega pisma uredništva Mladine in tuhtanje, kje so bili pred dvema mesecema, ![]()
![]()
lp
mzm
Mi smo pa danes jedli krompirjeve svaljke, piščančji paprikaš in motovilec z jajcem. Pravkar pa je v pečici skutni burek za večerjo, štrudel za jutri pa je že pečen. Poleg tega pa bo jutri še kisla repa, pire krompir in domače kranjske klobase.
justa
Ma a ne vidite, da je to 2 posušena in na pol zmrzjnena malancana našel na vrtu in spekel...
Pri nas danes: krvavice ( ma kako mi ni uspelo, da se mi tako lepo nafrfulijo, kot pri ežoju?), tenstano zelju (ups še mal pa me slavistke s foruma dol zabrišejo), krompirjevi beli žganci (pa zakaj mi niste povedali, da jih moram delat s pol količine kot je v receptu? Jih je ratalo za pol vasi.) in za taveliko hčerko pohane bučke.
Zvečer pa kvazi buhtlji (je ratalo vse drugo kot to kar bi moralo).
danes: pizza in pelainke z orehi in smetano
jutri gremo jest ven, privoščli si bomo morsko hrano, kaj pa še nevem
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Rezanci Barilla s slanino in gobami