Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pikantni puranji file z bučkami, kruhove cmoke, mešana solata (radič, zelje, rukola, fižol), 

breskva

včeraj: gobova juha in ajdovi žganci

danes: špageti z milansko omako, radič s krompirjem, natur pralineji za sladico

jutri: žrebičkov golaž, kruhovi cmoki, rdeča pesa v solati

pikica82

NEDELJA:

Goveja juhica; pečena štruca (reciklaža piščančjega mesa in starega kruha z dodatki), meso v poru (reciklaža pečenega iz skrinje), papriki in šampinjonih; zelena solata:

Pozdravček!

ežoj je sigurno jedu krvavice.

tudi moji mami so pred nekaj dnevi prišle takšne

mi pa danes pire in golaž

catcat

Pri nas pečen svinjski kare, vodni žličniki, kuhana zelenjava, kitajsko zelje s krompirjem v solati.

In malo .

msegov

............. ma smo se hecali,............. s tisto uganko za kosilo, sem mislil, saj se vidi kaj je, ni nič takega, vi pa cel problem naredili, pa še nobeden ni uganil,............ ne morem verjet, saj se takoj vidi: brstični ohrovt, cvetača in pire krompir zabeljen s maščobo v kateri so se pekle................... pa saj ne morem verjet, no!

No, danse nobenih ugank, odojk z jabolko........... ma ne, kaj pa mi je to prišlo na misel, no, tole:

O vesolju itak ne bi zgubljali besed, nekatere stvari so pač samoumevne.

A, ja: v kratkem moram ponovno spražit svinjske ledvice, sam na pol prerezane, saj že sami veste kolk so fajn!

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 29. 2012 14:55

Dragička: oooo super izgleda. Okus pa, verjamem, je še boljši. Dobra ideja!
Ežoj: Perfektna nedeljska zdrava prehrana. Ne vem no, bom kar tvoj cimer ratal. To bo kulinarična atomska bomba ;)

MBrando

Mygrace je napisal/a:

Dej nehi, mš, tisto je čokolada v modelčku

Poznam Ežoja do obisti!   (jaz podčrtala)

Mygrace

Ežoj, mislim, da je že žabica uganila, kaj si imel na krožniku. Samo izraz je malo nenavaden (če imam prav, seveda).

Pri nas včeraj: ajdova kaša z jurčki in lisičkami, pečene paprike, čokoladni puding - malo izboljšan

danes: oslič na žaru s tržaško omako, blitva s česnom, za nekoga še slan krompir, muffini iz zmrzovalnika.

pirnica

Sporočilo je spremenil(a) pirnica dne 29. 2012 16:10

Včeraj pozno kosilo na dan kolin,  me je kar sram napisat:

špageti s posušenimi paradižniki (, nebeško dobro, hvala ti), zelena solata,

za "nešpagetarja" pa kremenatlček, pečen natur, v kosih krompir in zelena solata,

poobedek pa breskov kompot. Tudi to paše na tak dan!

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 29. 2012 19:07

Nedelja:

Goveja jetrca v cebulni omaki, pecen brsticni ohrovt, krompir v kosih. 

Amelia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti