Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včaraj je bilo zaradi rojstnega dne malo boljše kosilo, zrezki v čebulni omaki, pomfri, kuhana zelenjava in motovilec. Danes domača pica, za jutri pa se pravkar kuha jota s klobaso.

gardelin

danes sem imela bol večerjo kot kaj drugega ker sem imela čuden urnik, zato sm si tudi naročila za jest:

-jabolko(nisem jedla cel dan nič in ob pol 6 sem umirala od lakote med čakanjem na naročeno hrano)

-zelenjavna pizza

-tiramisu in probala sem jabolčno pito ki bo drugače za jutri

lp

ledenka_

Rizi bizi z MEGA DOSTI GRAHA ( i love it) pa sojin/mesni polpeti, rdeča pesa!!!

MBrando

Svinjski kare brez kosti v naravni masleni omaki, rdeč radič za solato.

Jutri: primorska jota "a la moja tašča", v kateri se bo kuhala kost s še nekaj pršuta, potem ko smo ga od božičnih praznikov lepo rezali na stojalu, dokler ga je kaj bilo ...

V soboto bo govedina v grahovi umaki za en del družine, drug si bo verjetno omislil rakovo masalo ali nekaj z lignji, ali pa bomo vsi kako piščančjo masalo ali curry, pa naan ...

mamamia

Danes: špinačni in borkoli quiche, veliko mešane solate. Zadnje čase pijemo prosecco, a samo polnoletni.

Vanja

Pri nas bo danes kvinoja z zelenjavo, vložen stročji fižola ali kaj podobnega iz kozarca :D

Ostali pa kakor želijo ... naj bi se kuhala neka šunka ali pa kar kakšna pečena jajčka ....

msegov

Svinjska pečenka, solata, vino

PETEK:

Pasulj (po moje):

Pozdravček!

Včeraj: zanič kupljen tunin sendvič pa še lačna sem bila po njem...

Danes: po dolgem času skleda mehke solate in pečen krompir. sladica že bila za zajtrk- metersko pecivo taščice Včasih se je kljub hujšanju treba pregrešit, pa še pecivo je kar klicalo: "Dej me, dej me!!!"

lučica

Ja, saj zaradi takih vsakodnevnih vabil je pa treba potem kakšno kilco dol dat.

Pri nas hrane, da te kap. Ješprenova zelenjavna juha od včeraj, omaka iz mletega mesa in špageti, zeljnata solata s fižolom. Štrudel se peče, čičerikin namaz pravkar narejen.

Še dobro, da sonce vabi, da se prezrači glava in telo.  

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti