Danes: zrezki iz mletega mesa s papriko, kuhan krompir in kolaraba, radič in zelena solata, ![]()

Špageti karbonara
Danes: zrezki iz mletega mesa s papriko, kuhan krompir in kolaraba, radič in zelena solata, ![]()
včeraj: popečeni piščančji fileji, kuhano korenje, grah, krompir za prilogo in zelena solata s koruzo, sadje
danes: nedolžna enolončnica (mix stročnic), kruh, sadje
eno samo ljubo zdravje![]()
![]()
![]()
Včaraj je bilo zaradi rojstnega dne malo boljše kosilo, zrezki v čebulni omaki, pomfri, kuhana zelenjava in motovilec. Danes domača pica, za jutri pa se pravkar kuha jota s klobaso.
gardelin
danes sem imela bol večerjo kot kaj drugega ker sem imela čuden urnik, zato sm si tudi naročila za jest:
-jabolko(nisem jedla cel dan nič in ob pol 6 sem umirala od lakote med čakanjem na naročeno hrano)
-zelenjavna pizza
-tiramisu in probala sem jabolčno pito ki bo drugače za jutri
lp
ledenka_Rizi bizi z MEGA DOSTI GRAHA ( i love it) pa sojin/mesni polpeti, rdeča pesa!!!
MBrandoSvinjski kare brez kosti v naravni masleni omaki, rdeč radič za solato.
Jutri: primorska jota "a la moja tašča", v kateri se bo kuhala kost s še nekaj pršuta, potem ko smo ga od božičnih praznikov lepo rezali na stojalu, dokler ga je kaj bilo ...
V soboto bo govedina v grahovi umaki za en del družine, drug si bo verjetno omislil rakovo masalo ali nekaj z lignji, ali pa bomo vsi kako piščančjo masalo ali curry, pa naan ...
mamamia
Danes: špinačni in borkoli quiche, veliko mešane solate. Zadnje čase pijemo prosecco, a samo polnoletni.
Pri nas bo danes kvinoja z zelenjavo, vložen stročji fižola ali kaj podobnega iz kozarca :D
Ostali pa kakor želijo ... naj bi se kuhala neka šunka ali pa kar kakšna pečena jajčka ....
msegovSvinjska pečenka, solata, vino
PETEK:
Pasulj (po moje):

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira