Danes je bilo kosiko nabrzino,petkov golaž,široki rezanci,fižolova solat,(fižol iz kozarca) za sladico pohod na Rašico, tam pa čaj in Vodiške preste.
Milži
Šahovnica
Danes je bilo kosiko nabrzino,petkov golaž,široki rezanci,fižolova solat,(fižol iz kozarca) za sladico pohod na Rašico, tam pa čaj in Vodiške preste.
MilžiSashika, kje pa ti pravzaprav živiš? Po pisanju sodeč en do dva časovna pasa pred nami! A je Rusija, Kazahstan.....
Dohtar dare: dobro došel! A si kaj poskusil tole tvojo kulinarično mojstrovino poštupat s cimetom?![]()
Pri meni danes:
Za posladek pa nič ( kdo pa je še videl, da se baklava je isti dan, kot je narejena ).
Če kdo vidi Ričarda ( ja unega ki je ponujal konja za baklavo.......... ma ne, kakšneg konja, tega ni imel, ponujal je kingdom za balkavo.......... to je spet uni Shekespeare nekaj zamešal ), naj mi sporoči, imam nekaj za njega ( a tudi kingdom bi mi prav prišel ).
ežojVčeraj: pire krompir, komare v omaki, hrenovka
Danes smo se po pohodu nad Mače in maši pustili mami razvajati: goveja juha, krvavice, pečenice, rebrca, krompirjeva solata v dveh variantah, potem pa jogurtova pita( naš prispevek), potica, mafini in
-
Vanja: Pigs in a blanket? Tak hladno je tam preko, da boste pujčeke oblačli? :D
Če ne drugo, pa lahko zaupaš recept oz. kaj to je?
Ežoj, trenutno (do pomladnega prestavljanja ure) sem Slovenija+4
Konkretno mrzlo, nekje minus 19 imamo, oz. računalnik kaže minus 30 wind chill... LP
Goveja juha z ulitimi nudlci (jeeee, so mi uspeli, so bli taki, kot jih je delala stara mama - kje je smeško za zmagoslavje????
), riž, včerajšnji zrezki v smetanovi omaki, dodali smo malo šunke in kislih kumaric, za solato ruske kvašene bučke.
lp
cervusDanes: porova juha, pire iz
in zelene, špinača, polpeti in solata.
Kava in orehove rezine ob meditaciji na soncu.
rosieSolata, pečen puran, pečen krompirček
Domača brokoli juhica in zdrobovi žličniki (trdi kot kamen, saj imam takšne najrajši!!!! Edino 5min več bom drugič kuhal, ker so bili še malo surovi v sredini, a nič ne de. Še vedno slastni. Učim se sproti)
P.S: Hvala vsem vam za navdih, ideje, pozitivne misli ter smešne in simpatične komentarje in teme!!!
MBrando
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Goveji golaž iz pečice