Odlična sarma in kruh.
Nisem sladkosneda, ampak Ežojevi baklavi pa se nikakor nebi odrekla.
mejačkaOdlična sarma in kruh.
Nisem sladkosneda, ampak Ežojevi baklavi pa se nikakor nebi odrekla.
mejačkaDanes zelenjavna juha in moj prvi pridelek jogurtovega sirčka
rdeča pesa v solati in pomaranče.
Ne vem pa, zakaj so tako prestrašeno gledali ob mojem krohotanju sredi operacije "sek sek peteršiljček" .
lp![]()
danes : goveja juha z rezanci, mesna lazanja, pomaranče,
,![]()
![]()
![]()
Vecerja: goveja juha z zdrobovimi cmoki, mesni polnjeni zvitki z posebnim nadevom, zelenjavni riz, paradiznikova solata
Danes: fileji postrvi(sem jih sama naredila) z listici mandljev, popecen krompir,zelen strocji fizol, zeljna solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes korenčkova juha z gresom, makaroni s porom,papriko in paradižnikom, zelje in kitajsko zelje v solati,
jutri bograč ( že kuhan danes popoldne), kruhova štruca ( tudi že v pečici),
v sredo pa verjetno bograč s polento.
tabuDanes: zelenjavna enolončnica s čičeriko, pečena jabolka s kruhom in skuto (zmanjkalo jajc
)
Danes: goveja juha z ribano kašo, pečena piščančja bedra, pire krompir, priloga cvetača in brokoli, zelena solata z radičem, češnjeva pita od včeraj
Jutri: ričet z rebrci, zelena solata z radičem
NENA58pražena jetrca z mesom, solata
Balenkadanes: špinača, pire in polpeti ter domač vanilijev puding
jutri: tenstano zelje s fižolom, sirčkom/klobaso in ajdov kruh ter spet domač vanilijev puding
OlivaB
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Poširane hruške