Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pri nas smo danes zmazali cel pekač pečenih paprik po temle receptu http://www.kulinarika.net/recepti/6227/zelenjavne-jedi/, zraven pa kitajsko zelje s koruzo in jogurtovim prelivom. Mesa, ki se je tudi spekel zraven, ni noben probal

beva

Za danes sem imela v mislih popolnoma drugo kosilo, kot se je na kraju izcimilo, pol pa sem šla mimo ribnika.....ne, ni bilo tako!

Zbudilo me je sonce, ki mi je trkalo na spalnično okno. Dopoldan izkoristim za malo bolj "pokotno" čiščenje stanovanja (saj veste, v megli in temi izgleda vse čisto in upedirano, sonček pa osvetli še in še pajčevin). Pol pa se na hitro odločiva, da si vsak po eno pusti do naslednjega sončnega dne, pojeva juho na gosto zakuhano z domačimi rezanci, naravne zrezke pa si pripraviva pozneje. Sedeva na kolo in se odpraviva najprej na volitve, potem pa na krog okrog našega mesta, kjer ob gozdu narediva krajši postanek in nabaševa na čisto mlade štorovke.( Slikce sledijo). No, meso ostane za jutri.

mejačka

Aja, pa še to. Všeč mi je, da je v Ežojevem prtu več rdeče kot bele barve.

mejačka

Danes imava bruskete s paradižnikom, frtaljo z bučkami in veliko sadja! Pa kavico in ostanek včerajšnje čokoladne torte :)

Saša

Včeraj torej goveja juha z zdrobovimi cmoki, stefani pecenka, grahova omaka z korenčkom, zelena solata z motovilcem in češnjevim paradižnikom

Danes: piščančja rižota in rdeča pesa

Za posladek: z sinčkom greva po darilo k Miklavžu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07.dec 2011 13:07

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07.dec 2011 13:08

Danes recikliram včerajšnjo pečeno kuro in bo obara za moje.

Za mene mlečni riž.

darjao.

Danes: goveja juha od včeraj, zrezki v omaki od včeraj, današnji kus-kus in današnja solata

Jutri: porova juha, rižota s teletino in grahom

Sreda: zelenjavna juha, piščančji panirani trakci, pire krompir, solata

matejaoz

Včeraj klasično nedeljsko kosilo: goveja juha, pražen krompir, govedina iz juhe in zelena solata

Danes: makaronflajš in zelena solata in goveja juha od včeraj

tanjaj

Danes pri nas: piščančja obara z žličniki.

rosie

Danes: goveji zrezki od včeraj in ajdovi žganci s krompirjem (to sem si zaželela kot....) in rožice Zlata ob kapučinu.

Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti