Danes: enako, kot včeraj: jota in salzburški žličniki, ki pa mi niso najbolje uspeli, dobri pa so vseeno.
rosie
Peresniki z omako puttanesca
Danes: enako, kot včeraj: jota in salzburški žličniki, ki pa mi niso najbolje uspeli, dobri pa so vseeno.
rosiemejačka, a to je malce bliže vrisku?![]()
za Vragsigavedija: včeraj je bil za kosilo sendvič (tuna, kislo zelje), vroč planinski čaj, mešan z zelenim kitajskim,
in klementine.
lp
mzmMejačka, pri nas še imamo joto za jutri, ker jo skuhamo v velikem loncu in bi se nam čisto lahko pridružila. Pa še kakšna
in kaj sladkega, pa dober čvek in bi dan bil hitro prec.
lp![]()
Danes : včerajšni ričet ,solata, kremšnita(kupljena)in![]()
Včeraj: svinski želodčki s krompirjem v omaki, pizza
Danes: goveja juha s palačinkami, pečen piščanec, pire, kumarična prikuha, solata
bosa
sreda: goveja juha, njoki, eni pa kuhan krompir in (spet) dušeno rdeče zelje so bili eni taki čudni dnevi...![]()
včeraj: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, kitajsko zelje v solati s korenjem in koruzo in prelivom
danes bo pa
: kislo zelje, krvavice in pečenice ter domač kruh![]()
![]()
JU JU HUHUHUUU. Miška, zlata si.
mejačka
Danes:kislo zelje ,pečenice,domači kruh-ta je na sporedu vsak dan.
golubićDanes pri nas goveja jetrca in kruh ter kislo zelje z bučnim oljem! Njaaammm!!
msegovSarma, nešto kao sarma, jelo pravo, sarmaaaa..... in pire krompir ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem