Ežoj, šele zdaj sem prebrala, da si hupal pod mojim balkonom. "Pičica", drugič pokliči... lahko bi pa prišel mimo, saj veš tam, kjer se dostikrat pelješ mimo tistega dolenjskega gradu...
Pozdravček!
Ežoj, šele zdaj sem prebrala, da si hupal pod mojim balkonom. "Pičica", drugič pokliči... lahko bi pa prišel mimo, saj veš tam, kjer se dostikrat pelješ mimo tistega dolenjskega gradu...
Pozdravček!
Sreda: solata iz tune v naravnem soku, fižola in naribanega korenčka z balzamičnim kisom ter košček temnega 5-zrnatega kruha brez kvasa
Četrtek: piščančji file in dušen brokoli
Danes: popečena hokaido buča s staranim gauda sirom, zeljna solata.
Ninja24Naša kosila preteklega tedna.
Petek; piščančji paprikaš in polenta;Sobota;Lazanja solata

Nedelja; Goveja juha z rezanci, mrežna pečenka, gratinirana cvetača in brokoli,krompirjevi cmoki, motovilec s fižolom;Ponedeljek;Ostanki pečenke, gobova omaka, skutini štruklji(domači).

Torek;brokolijeva cvetačna juha, palačinke z breskovo marmelado; Sreda in četrtek;ričet s suhimi rebri, domač kruh;Petek; Zimska hrana, segedin golaž

Jutri bo pa pražen krompir, ostanki današnjega segedina in nekaj pečenih rebrc![]()
![]()
Lp arima![]()
SOBOTA:
Kostna juhica z domačimi rezanci, zelenjavni rižoto (por, korenček, špinača, parmezan, vino), puranji koščki v vinsko-česnovi omaki, zelena solata:

Pozdravček!
Vau. Tale kosila so pa .... njam ostaneš brez besed.
Pri nas piščančji "čopsuj" in zelena solata.
mamkaSe strinjam z mamko. Sama se pa nikoli ne spomnem da bi vzela fotoaparat in slikala kosilo.. No verjetno sem vedno preveč lačna![]()
Danes za kosilo mlinci, pleskavice, jabolčni hren in zelena solata.
luccka
Danes je delovna sobota, tudi zame,
zato vsak leti po svojem delu,
kosila ni,
posladek pa
in dolg sprehod po
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka![]()
pri nas danes: pomfri iz pečice, pečen piščanec, endivija ![]()
na sprehod nič ne vleče, ni
, sami
![]()
![]()
Pri meni danes: vampi
Skuhal sem kar veliki piskar, bojo tudi jutar.![]()
Danes za kosilo: štruklji s skuto in pregreto smetano, v juhi.
Popoldan: jabolčno-kutinov štrudl, ![]()
Zgodnja večerja: klobasa a la krajnska, regrat s krompirjem v solati (je takoooooooomlad in privlačen na domačem travniku ob hiši bil, da.....)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Bučna juha s kokosovim mlekom