Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, šele zdaj sem prebrala, da si hupal pod mojim balkonom. "Pičica", drugič pokliči... lahko bi pa prišel mimo, saj veš tam, kjer se dostikrat pelješ mimo tistega dolenjskega gradu...

Pozdravček!

Sreda: solata iz tune v naravnem soku, fižola in naribanega korenčka z balzamičnim kisom ter košček temnega 5-zrnatega kruha brez kvasa

Četrtek: piščančji file in dušen brokoli

Danes: popečena hokaido buča s staranim gauda sirom, zeljna solata.

Ninja24

Naša kosila preteklega tedna.

Petek; piščančji paprikaš in polenta;Sobota;Lazanja solata

Nedelja; Goveja juha z rezanci, mrežna pečenka, gratinirana cvetača in brokoli,krompirjevi cmoki, motovilec s fižolom;Ponedeljek;Ostanki pečenke, gobova omaka, skutini štruklji(domači).

Torek;brokolijeva cvetačna juha, palačinke z breskovo marmelado; Sreda in četrtek;ričet s suhimi rebri, domač kruh;Petek; Zimska hrana, segedin golaž

Jutri bo pa pražen krompir, ostanki današnjega segedina in nekaj pečenih rebrc

Lp arima

SOBOTA:

Kostna juhica z domačimi rezanci, zelenjavni rižoto (por, korenček, špinača, parmezan, vino), puranji koščki v vinsko-česnovi omaki, zelena solata:

Pozdravček!

Vau. Tale kosila so pa .... njam ostaneš brez besed. 

Pri nas piščančji "čopsuj" in zelena solata. 

mamka

Se strinjam z mamko. Sama se pa nikoli ne spomnem da bi vzela fotoaparat in slikala kosilo.. No verjetno sem vedno preveč lačna

Danes za kosilo mlinci, pleskavice, jabolčni hren in zelena solata.

luccka

Danes je delovna sobota, tudi zame,

zato vsak leti po svojem delu,

kosila ni,

posladek pa  in dolg sprehod po .

Balenka

pri nas danes: pomfri iz pečice, pečen piščanec, endivija

na sprehod nič ne vleče, ni, sami         

beva

Pri meni danes: vampi

Skuhal sem kar veliki piskar, bojo tudi jutar.

ežoj

Danes za kosilo: štruklji s skuto in pregreto smetano, v juhi.

Popoldan: jabolčno-kutinov štrudl,

Zgodnja večerja: klobasa a la krajnska, regrat s krompirjem v solati (je takoooooooomlad in privlačen na domačem travniku ob hiši bil, da.....)

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti