mejacka, hvala na vabilu, ce bo vse po sreci se ze veselim maja 2012![]()

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
mejacka, hvala na vabilu, ce bo vse po sreci se ze veselim maja 2012![]()
Oho Mamamia, kakšna pojedina, jaz bi vsega po malem!
Dragička kdaj boš odprla gostilno, jaz bi k tebi hodila na nedeljsko kosilo! Pardon, vsakodnevno kosilo. ![]()
Pri nas danes klasika, goveja juha, v pečici pečene piščančje krače s krompirjem, papriko in korenčkom. Pa motovilec z jajčki. Za posladek pa puding s piškotom, ki ga nihče ni zmogel po obilnem kosilu. Pa malo kasneje.![]()
Goveja juha z rezanci, sočni krompir s piščančjim mesom in solata

Goveja juha z rezanci in rumenim
, pečena
rebrca s kožo vred, domači mlinci s peteršiljevo zabelo, rdeče zelje z brusnicami, solata (mešana, z vrta),
s poreklom.
Zdajle se peče Torta s kutinami, mandlji in še čim, pa
seveda tudi bo, je nedelja!
Goveja juha z rezanci, polpeti po receptu iz baze, pire krompir in blitva![]()
JJ ![]()
Goveja juha, pražen krompir, svinjska pečenka, radič s toplim krompirjem.
Posladek: sladke, sočne mandarine.
rosieVrnila sem se domov in nihče me ni čakal s hrano. Zato sem odmrznila moje kruhke, spekla mini pice, med tem oddtajala polnjeno papriko in skuhala krompir v oblicah.
Želodčki so polni, zdaj pa praznjenje kovčka.
Migla![]()
Danes: boranija , kuhan krompir, zelena solata, sočno pecivo z zdrobom
Danes je kuhala mami: goveja juha z rezanci (mislim, da je imam do naslednje bolezni dovolj), pečena raca in piščanec, mlinci, tenstan krompir, dušeno rdeče zelje in endivja.
rožaV soboto juha iz brokolija, ocvrti brancin, blitva s krompirjem, endivja in
Pečene muškatne bučke s sladkorjem, rogljički iz bele gladke moke, ajdova zlevanka. Danes raca in mlinci.
lp, pinka![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Piščančja juha s tortelini