Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mejacka, hvala na vabilu, ce bo vse po sreci se ze veselim maja 2012

Amelia

Oho Mamamia, kakšna pojedina, jaz bi vsega po malem!

Dragička kdaj boš odprla gostilno, jaz bi k tebi hodila na nedeljsko kosilo! Pardon, vsakodnevno kosilo.

Pri nas danes klasika, goveja juha, v pečici pečene piščančje krače s krompirjem, papriko in korenčkom. Pa motovilec z jajčki. Za posladek pa puding s piškotom, ki ga nihče ni zmogel po obilnem kosilu. Pa malo kasneje.

Vilma

Goveja juha z rezanci, sočni krompir s piščančjim mesom in solata

Bojanca

Goveja juha z rezanci in rumenim , pečena  rebrca s kožo vred, domači mlinci s peteršiljevo zabelo, rdeče zelje z brusnicami, solata (mešana, z vrta),  s poreklom.

Zdajle se peče Torta s kutinami, mandlji in še čim, pa  seveda tudi bo, je nedelja!

rimljanka

Goveja juha z rezanci, polpeti po receptu iz baze, pire krompir in blitva

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 06.nov 2011 15:42

Goveja juha, pražen krompir, svinjska pečenka, radič s toplim krompirjem.

Posladek: sladke, sočne mandarine.

rosie

Vrnila sem se domov in nihče me ni čakal s hrano. Zato sem odmrznila moje kruhke, spekla mini pice, med tem oddtajala polnjeno papriko in skuhala krompir v oblicah.

Želodčki so polni, zdaj pa praznjenje kovčka.

Migla

Danes: boranija , kuhan krompir, zelena solata, sočno pecivo z zdrobom

breskva

Danes je kuhala mami: goveja juha z rezanci (mislim, da je imam do naslednje bolezni dovolj), pečena raca in piščanec, mlinci, tenstan krompir, dušeno rdeče zelje in endivja. 

roža

V soboto juha iz brokolija, ocvrti brancin, blitva s krompirjem, endivja in  Pečene muškatne bučke s sladkorjem, rogljički iz bele gladke moke, ajdova zlevanka. Danes raca in mlinci.

lp, pinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti