Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes paella in solata iz pečenih paprik.

danes: malo ješprenjeve juhe, pire krompir, kisla repa, krvavice. Posladek bo, najverjetneje, pozno popoldan: pečene kutine

rimljanka

Danes: tople kumare s hrenovkami.

gobica1402

Danes pri nas za nekatere jota, za druge ocvrte melancane in solata.

rosie

včeraj: gratinirana zelenjava s sirom

danes: puranja pečenka, mešana solata, pečeno kitajsko zelje

Danes: kokošja juha z ribano kašo, lazanja, zelena solata

breskva

Po včerajšnji ribji polomiji, se odločim pogledat v metropolo, kako je kaj pri njihovem ribniku. Imajo, ribe, nič smrdeče. Nabavim, pol si mislim, grem dragički na kavo: ona na balkonu, jaz spodaj hupam.......... nič, ali ne sliši, ali se pa dela. Vidim, nič ne bo, pol si mislim, še je kulinaričark v metropoli, grem " ta novi", pol se spomnem, da to ne bo kar tako šlo, bo me ustavila, pa večerja, pa nimam pižame s sabo ( saj je ne rabiš, bo rekla )..........

Ah, Nič, se obrnem: pravac domov. Pripravim tole tihožitje ( dišeče ):

pol si rečem: škoda pokvarit tihožitje, nič ne bom jedel!

ežoj

Danes pri nas (je že bilo):

- kostna juha s kupljenimi rezanci in domačim peteršiljčkom in korenčkom...

- dušen riž (ne domač)

- skleda rdečega in  rumenozelenega zelja z rjavim fižolom (iz konzerve) in velik česna (je pisalo dežela uvoza Italija, dežela izvora Kitajska )

- mesojedi bodo najbrž  "nekam  nujno skočil" (beri: na kebab)

Posladek:

- tega pa ne smem povedat

slive, mene ive, a (to sem jaz) iva () , za drugog (to je recimo ta:) (umretću)

(zaradi premajhnega asortimana smeškov je zgornji okrasek eno navadno rebusoidno skrpucalo, se globoko opravičavam)

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 04.nov 2011 17:04

, ežoj, ne stradat, lepo te prosim, tihožitje bo že še...

Danes smo spet tolkli "pirin ričet", brez mesa in palačinke, polnjene s cvetačo, porom in ohrovtom

aja, spodaj pa bučina omaka

lp

mzm

PETEK:

Goveja juhica z domačimi rezanci, podvarak (kislo zelje) s kuhano šunko, pečenice, beli žganci z ocvirki in domačo kislo smetano, jabolčni štrudl in velikoooo objemov ter poljubčkovvvv.

P.S. Zelje je bilo slano, ker se zraven dušila sušena šunkica.

Foto-termina ni bilo.

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti