Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

oj!

Pr nas je pa dans za kosilo špinača pire  in jajčke na oko  za sladico pa  skutine palačinke,

jutri bo pa pizza

Lep pozdrav

Maja

MAYCHYKA

Včeraj:zelenjavna rižota + solata.

Danes: pečena piščančja bedrca, pire krompir, grahova omaka, solata.

rosie

Karnak, Barila pri tabulšmu sosedu.

Pozdravček!

Hvala. Na Krku velikrat jem golaž in šurlice. Baje je to njihova jed, pa zgleda da ni :)

karnak

uf, sem že mislila, da je Bojan kakšne nove smeškote zrihtal, zdaj pa vidim, da nam je samo popra nasul....aaaaaah-čih!

S kosilom pri nas zaenkrat še nič ne kaže

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 03.nov 2011 15:13

Danes pri nas rezanci in paprikaš in ledenka.

Hmmm, kaj bomo pa jutri kuhali?

darjao.

Tržaško omako so izmislili na Dunajo, da prodajo ( v gostilnah ) usmrajene ribe ( prosto po Noli ).

Danes grem mim vaškeg ribnika, in, kaj pa čem, vera mi prepoveduje, da bi kar tako hodil mim, ne da bi kaj kupil. Seveda, frišne ribe, ravnokar izvlečene, kaj pa čem ( saj veste, vera, jaz pa pridem kot zelo veren ), kupim..............in seveda, kar se včasih zgodi, prodajo mi nekaj smrdljivega, buh ve kje ( in kdaj ) ujetega, pa spet moja vera, ki mi prepoveduje da vse skupaj stran vržem, seveda pripravim:

Matr, so me nategnili kot majmuna, kot že dolgo ne.

ežoj

A ja, pa še to:

do včeraj nisem niti vedel da šurlice obstajajo, sedaj ( skoraj ) vem kaj je to ( menda nekakšna testenina ).

ežoj

ežoj je napisal/a:

Matr, so me nategnili kot majmuna, kot že dolgo ne.

ežoj

Očitno si trdnejši vernik od mene.  Včeraj sem v "Smrkolandiji" kupila filete nekakšnega rečnega soma - pange ali tako nekako. Po 11,60 € za kg. Tam za šipo so izgledali kar lepo, ko pa doma odvijem, se mi je skoraj obrnilo. Bi jih nesla takoj nazaj, če bi bilo vsaj par kilometrov  bliže. Tako si pa rečem, bo imel danes  kuža imeniten jedilnik. Za vsak slučaj jih še prevrem. Še povohal jih ni. Pol jih nesem na vogal, kjer se zbirajo sestradane potepuške mačke, jih tudi one niso povohale.  Prav mi je, kaj pa kljub večkratnim slabim izkušnjam še  kupujem tam in to še po nekajdnevnih praznikih  .

Namesto ribjih filejev smo jedli pražena jetrca + pire + zelena solata, brez juhe (zelenjavne) seveda ni šlo. Popoldne za priboljšek pa sirove štručke a la Reca.

Cila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti