Pri nas goveja juha z rezanci, bleki s predelavo ostankov maminega golaža, mešan radič.
tjas
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Pri nas goveja juha z rezanci, bleki s predelavo ostankov maminega golaža, mešan radič.
tjasDanes: goveja juha z rezanci, piščanec z zelenjavo, polenta, zelena solata
Ena taka jesenska enolončnica (leča, koleraba, dve vrsti korenja, krompir, por, gomolj zelene) in orehovi štruklji (nevtralni, tako da kdor jih je hotel k enolončnici si je vzel kar take, kdor jih je hotel za sladico pa posute s sladkimi drobtinicami)-
Ninja24Danes: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, govedina in hrenova omaka ter solata.
Za popoldansko razvajanje pa kavne rezine
.
Mamamija, čestitke od srca!!
Miška, pa ja ni to prekrasna Vremščica?
Jaz sem imela za kosilo govejo juhco, rižoto s perutničkami, zeleno solato, za posladek jabolčni štrudelj, kavico pa spila v meglenem Kočevju.
mejačkaBlanchy, ni bilo hrane na slikcah, pol bi pa Vragsigavedi lahko kaj težil![]()
Mejačka, ne, ni Vremščica, je pogled z Goliča na Lačno, v lepoti sta ji enakovredna.
lp
mzmpo štirih dnevih, ko so nas razvajali drugi, danes spet kuhanje doma:
danes: porova juha, široki rezanci s tunino omako, radič v solati
jutri: zelenjavna juha, krompirjeva solata, kuhana prekajena rebrca
petek: lignji, blitva, krompir
matejaozJaz sem si pa razbijala glavo ob stavku lačna ona, lačna jaz in gledala, če leze po štručki kakšna kobilica ali muha ali vrag si ga vedi kaj!![]()
![]()
Danes penne s kaprami na soli v paradižnikovi omaki, podušena cvetača, za mini predjed doma narejena pica z inčuni. Sadje in kavica, od včeraj marmorni kolač z nutelo. Po 15.izmenjanem emailu za spremembo datuma letalske karte in napredku pod ničlo rabim sprehod...
in nič več komunikacijskih šumov.
Včeraj mesna lazanja, paradižnikova solata, motovilec,
danes piščančja rižota, telečja rižota, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Burger s Kraljevo fit štručko