Jota, šarkelj z rozinami.
lp
cervus ![]()
Larifari, rozin ne bo, molji so jih požrli
. Zato bodo pa zdrobljeni lešniki in suho sadje.
lp
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 31.okt 2011 14:54Jota, šarkelj z rozinami.
lp
cervus ![]()
Larifari, rozin ne bo, molji so jih požrli
. Zato bodo pa zdrobljeni lešniki in suho sadje.
lp
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 31.okt 2011 14:54Včeraj je kosilo (oziroma bolje rečeno pojedino) pripravila tašča: polnjen piščanec, mlinci, tenstan krompir, popečene bučke z gobicami, zelena solata z jajcem, radič s krompirjem. Za sladico je bil tatarski biftek. ![]()
Danes je mož zbolel, tako da sem do sedaj skuhala ogromno čaja in govejo juho z zlatimi kroglicami, po počtku pa si je zaželel govedino s papriko v ostrigovi omaki in pečene riževe rezance.
rožaMi pa danes jesensko kosilo: rdeče zelje ( iz edine rdeče glave, ki je ratala na vrtu) pa mlinci ( sem jih naredila sama pa so kar uspeli,
jutri nam pa kuhajo drugi, nesla bom
torto, ki je že skoraj gotova,
zdaj pa malo na
. danes ga je vsaj nekaj.
Danes je planirano nekaj drugega, izpadlo je pa tole ( kulinarika, da te kap ):
kot ste verjetno sami ugotovili, ena od jedilnic, za lepo vreme je odprta.
ežoj
Iiiiiiiii, ežoj ima pa ![]()
![]()
Ežoj, privoščim ti in fauš sem ti, ne morem se odločit, kaj je močnejše![]()
![]()
![]()
V naši kuhinji je včeraj dišalo po nedelji: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, hren z jabolki, faširani šnicli, zeljna solata.
Danes pa gobova juha in slivovi knedli, zame pa še skledica zeljne solate z balzamičnim kisom, breskov kompot.
BalenkaPri nas ta danes ni sončka. ![]()
Za kosilo pa goveja juhca, ljubljanski zrezki, za mojga domač pomfri in zelena solata s korenjem.
Kasneje ob
pa
brizgani piškoti. Že počasi pripravljam na decembersko peko oz. pri nas se bo začela že čez 1 teden za rojstni dan.
Včeraj goveja juha z ribano kašo, kuhana govedina, tenstan krompir in radičeva solata, danes krvavice na kislem zelju in kuhan krompir.
Ampak tale Ežojeva krača mi pa tudi diši, pa naj je to višek kulinarike al pa tudi ne.
mejačkaDanes:mesna lazanja, mešana solata.
MilžiVčeraj: drobnjakovi štrukeljci, zelena solata
Danes: pečene piščančje perutničke, pomfri, endivija v solati
Jutri: zelenjavni zavitek, zelena solata
PetyaDanes: goveja juha z ribano kašo, sataraš, sirovi cmoki, zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Poke skleda z lososom