Danes sem je okrog štedilnika vrtela snaha in nam postregla z joto, za sladico pa biskvit s skuto in sadjem.
regica
Hrustljav piščanec iz pečice
Danes sem je okrog štedilnika vrtela snaha in nam postregla z joto, za sladico pa biskvit s skuto in sadjem.
regicaMeni se zdi, da je Ežoj nekomu posodil ključek za tubo. ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Danes škampi na buzaro (skuhano zunaj na balkonu, da nisva odišavila celega bloka), krompir iz pečice in solata
Ninja24
Dragička, ti pa imaš dober vid. ![]()
Včeraj smo jedlo govejo juho z ribano kašo, puranje roladice (pršut, sir, sesekljane olive) na rižu
pa pečena svinjska rebrca s praženim krompirjem
solate: fižol s čebulo, sveže bučke s papriko in zelišči, rdeč radič pa malo motovilca
pa baklave s pisacijami, kardamomom in rožno vodo
Danes pa zgodnje kuhanje kosila - najbrž bo lazanja, če pa ne bodo za pa rižota, zraven pa solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
juha, pečena
, restan krompir, zelena solata
goveja juha, govedina, jabolčni hren, pražen krompir, radič v solati; šarkelj (od včeraj, z rozinami) in grozdni (izabela) čaj pa pozno popoldan.
Mamamia, zaslužiš si oceno pet! ( Včasih gledam Ribo na oko!) ![]()
![]()
Včeraj: čufti z rižem v paradižnikovi omaki s peresniki,
, solata s česnom in fižolom, pomarančna torta s čokolado.
Danes: popečena svinjina, kuhana zelenjava (korenje, cvetača, koleraba), krompir v kosih, solata, vanilijevi rogljički.
Kuha se segedin golaž za jutri (pa še za kdaj)
mamka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Začinjene polnjene paprike s feta sirom