Pohane perutke, domač brokuli v solat,
, sam še ne vem kak,
al pa![]()
čavči¨!![]()
Pohane perutke, domač brokuli v solat,
, sam še ne vem kak,
al pa![]()
čavči¨!![]()
Pri nas danes kosilo doma in sicer goveja juha, mesna omaka, špageti, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nas bo domača pica po željah jedcev.
rožaZanimivo.... kako se je definicija nedeljskega kosila spremenila.... včasih je bila obvezna juha, mesek in priloga ter solata (bogato, masno, domače...).... No, ja mislim, da je jedilnik v današnjem ponorelem svetu postal nepomemben in je nova definicija nedeljskega kosila: nekaj finega v dobri družbi! Mejte se lepo to nedeljo in ostanite v dobri družbi! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pečene perutničke in prsi, riž in vinska omaka
aja pa solata bo tudi...za sladico pa ni neke ideje...
NEDELJA:
Goveja juhica /od včeraj/, pečene puranje perutničke, rdeče zelje, pire s praženo čebulo, zelena solata:

Pozdravček!
Danes:korenčkova juha,pečena piščančja bedrca,pečen krompir , solata,sladica (pecivo po moje).
Milži
Krompirjeva solata z bučnim oljem in bučkini polpeti. Za sladico vanilijev sladoled z vročimi malinami in smetano. Proti večeru še rogljički s čokolado iz baze.
abyVčeraj: gobova juha s krompirjem, ocvrte sardelice, ajdovi rogljički, zelena solata in
.
Danes: pšenične tortilje http://www.kulinarika.net/recepti/6986/eksotika/psenicn ,
polnjene z zelenjavo, za močnejši del ekipe pa z govedino, solata in
Za sladico muffini z goznimi sadeži iz polnozrnate moke.
Zraven pa pogled na lepotičko vrano, ki mi čebulčke tulipanov meče ven in v luknje skriva svoje orehe. ![]()
lp, pinka![]()
Jao Pinka, vrane! Jst ne vem ali naj jih ljubim ali sovražim, hehe...v bistvu so carice!
Danes pri nas:
- juha iz vrečke
- kalampajsan krompir
- kalampajsana zelenjava
- popečena slanina
- še celo vetrnice iz listnatega testa (recept Katke Lopatke iz baze) mi je uspelo narediti (pa jih ne bi, če ne bi rok uporabe potekal)
Posladek:
- barvanje las, piljenje nohtov, klepetanje, čakanje na žrebanje lota...
![]()
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom