Danes: goveja juha od včeraj, kuhan krompir v kosu, pečeni kosi domače kokoške, andivjina solat.
Migla
Danes: goveja juha od včeraj, kuhan krompir v kosu, pečeni kosi domače kokoške, andivjina solat.
Migla
Zaradi viruskov v družini sem pripravila goveje-puranjo juho . Zraven pire krompir, popečeno puranjo kračo, za malčka in moža pa hrenovko.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes:
- sem letela navsezgodaj po tiste polovične modelčke za pecivo v Hoferja, spekla Miglino zdrobovo pecivo, glede cukra prilagojeno našemu okusu...tolk dobr in ajnfoh da dol padeš!!
- zrezki v omaki so fertik
- skalampajsana zelenjava čaka v kastroli, oprana solata v skledi prav tako..
- še riž skuham in to je to
Posladek:
- razporeditev čajčkov, začimb, marmelad, čebule, likerjev, speštank (beri: pesto) v police en štuk nižje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pri nas pa danes piščančja obara z žliniki in kruh.
Nič posladka - je treba narediti malo premora.
rosieRavioli z domačo skuto v špinačni omaki.
rožaDanes pri meni, " kr neki " ( sem mogel eno meso porabit ):
Kot je razvidno, krompir ni kalampajsan ( se mi ni ljubilo ).
ežojVčeraj goveja juha z rezanci, zajčkov paprikaš, pire krompir in zeljna solata,
danes skoraj ista stvar, samo, da so krompir zamenjale valvice.
BalenkaDanes:
- čorbica
- kruh
- to je vse
Posladek:
- razmišljanje o tem, ali naj se prepustim novi zasvojenosti ali naj bom karakter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: pozno oktobrski jurčki v rižoti,mešana solata(endivija,zelen in rdeč radič)
Danes: piščančji želodčki v korenčkovi omaki z dodatkom bučke,solata
MajdinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Bujta repa