Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Aja pa še retaš je lejko tou...

darjao.

Sporočilo je spremenil(a) darjao. dne 21.okt 2011 20:53

Jst ne bom več kuhala, bom samo vaše slikce gledala, haha!!!!!!

Mygrace

@darjao.

Ja, Sashika, danes ne menjam

lp

mzm

gobova juha kar iz vrečke na željo nečakov, ki so v varstvu danes, špinača, hrenovke in pire krompir. Če pa bom pri volji in me mala dva ne bosta preveč okupirala pa bo mogoče še kaj sladkega. Drgač bomo pa šli kar nekam ven se malo posladkat...

Lotti

Danes grem s kolesom ven na ribe in krompirjevo solato. Slikica sledi, če ne bom pozabla fotografirati.

Migla

polarbear je napisal/a:

Zimsko...

Krvavice ,praženo kislo zelje,domač kruh....

polarbear

Takoj menjam za moje kosilo. kar sline se mi cedijo.

Migla

Včeraj:

vsak po svoje, ker smo v šoli, službi vrtcu: jaz KEBAB goveji za večerjo, pa goveji zrezki v omaki, riž solata:)

Danes: domača goveja juhca z rezanci, makaronflaš, zelena solata. Sladica: še ne vemo. Verjetno kar kompot

Jutri: juha, nilski ostrž z blitvo in krompirjem.

Kislo zelje, matevž, krvavice (laške špiljene, je pisalo na plakatu). Zumnaj pa mrzzlo, nelje okol +2 menda. Bljak.

rimljanka

Pri nas bodo danes sveže domače pečenice, krompirjevi žganci z ocvirki in kislo zelje.  Potem bomo šli pa na en dolg sprehod, da bomo pokurili vsaj del kosila. 

roža

špargljeva rižota, zelena solata, žepki iz skutnega testa (notri pa marmelada, orehi, pistacije, rumenjakov nadev, čokolada, mlete fige z rumom, skuta..... loterija pač, kar bo kdo dobil, se od zunaj nič ne vidi).

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti