Gledam, gledam, pa mi nekaj manjka, ah ne, ne Zvezdica Zaspanka, ampak ena žabica! ( Prosto po Zvezdici Zaspanki).
Eh, kako se človek navadi na nekatere predmete, da potem še kosilo ni več to, kar bi moralo biti.![]()
![]()
![]()
naor
Gledam, gledam, pa mi nekaj manjka, ah ne, ne Zvezdica Zaspanka, ampak ena žabica! ( Prosto po Zvezdici Zaspanki).
Eh, kako se človek navadi na nekatere predmete, da potem še kosilo ni več to, kar bi moralo biti.![]()
![]()
![]()
naor
Wow, ves čas sem čakala na 2000, zdaj pa je moj post prvi na tej strani. Skoraj bi morala dati za liter, al pa narediti en jumbo jabolčni štrudel.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naor,
kar oboje naredi, pa bo super kosilo za jutri, saj je nedelja!![]()
Danes: za ene pohančki od včeraj in krompirjeva solata, za druge segedin in kruh, za vse pa spet miglino zdrobovo pecivo in jabolčni kompot.
rosieU lijepi naši sirov burek kot se spodobi, nekje v bizeljskih gričih pa pozno kosilo, ki je dišalo po martinu:
goveja juha z rezanci, kromoir v kosih, mlinci in rdeče zelje, račka, pišče in pečenka (ogromnoooooooo), mešana solata, pecivo s sadjem in skuto, zgledalo lepo, probala pa nisem, ker sem si privoščila ![]()
.
Da pristavim, še jaz svoj lonček
. V četrtek, smo imeli, piščančji golaž, špinačne špecle in peso.

V petek so nekateri jedli pečene ribe s krompirjem, tisti , ki jih ne jemo pa hrenovke.

Danes, sem bila sama doma
, skuhala sem velik lonec jote, bo še za drugi teden in spekla ˝ocvirkovko˝, ocvirkov samo za vzorec, vendar kjub temu
,namesto sladice pa vsak dan veliko sadja.

Jutri, pa bo goveja juha, telečja pečenka ,kaj bo za prilogo še ne vem, bo pa pa velika skleda mešanega radiča s krompirjem, puding.
Lp arima![]()
Pri nas danes štukanje iz zalog na hitro - "goveja" juha iz vrečke, pašta z omako iz pora, paprike, paradajza in hrenovk.
Jutri bo pa teletina v omaki, pire krompir, dušen grah in štrucar z balzamičnim kisom.
tjasUf, uf, arima, ugani katera slikica mi je najbolj všeč? ( sam bi rad bil vpisan na strani 2000, resnica pa je, da arima ima res luštne slikice ).![]()
Ežoj, prav gotovo tista, ki meni ni![]()
![]()
arima
Pri nas pa danes goveja juha, lazanja in endivija, radč s krompirjem, ker je že vse pripravljeno bo še pred losilom en dolg sprehod v dežju,
popoldne pa pecivo na suho od včeraj in
.
A sem zadnja na 2000 ali prva na 2001? Pa lepo nedeljo vsem.
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Rumove kocke