Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, kaj bom huda, zakaj? Saj se gremo tim bilding, a ne?

(no, eni se grejo tut tim destrukting, pa nič zato)

Mygrace
Vceraj malo mesano,zajtrk, kosilo, vecerja v popoldanskih urah v Tretjem Rimu. Blinciki, gobove zadeve, dragi se ni mogel upreti brusketi :) Danes bova malo bolj tradicionalna, mogoca kaj krompirjevega. LP Saša

Mygrace , prebrisane so zelo. Meni so čarobne in ta črna lesketajoča barva. Ja, ja škodo pa delajo.

zmoke, potica mi zraste? Jupi! 

Kaj danes za kosilo, verjetno podobno kot pri rosie, ali pa samo kakšni stiroporji. Kuhinja zaprta zaradi slabega vremena.

lp, pinka

pri nas danes pica(spet) ma se mi zadnje čase samo še pica je

buhteljcek

Kislo zelje s fižolom pa mal puste šunkice not, pa brez prežganja, skušamo mal bol zdravo jst, zgoščeno s krumpči.

darjao.

Ješprenjka z repo in klobaso.

daga

PONEDELJEK:

Telečja obara, jogurtove miške:

Pozdravček!

pinka,

evo, darjao., a zdaj naj pa spet sprašujem

In k Mygrace edino na tenstan krompir ne bi šla, doma mi brez boja pripada skorja, vsa

Jedilnik, ja, danes bodo v najboljšem primeru špageti aglio olio e suhi pomidori (prosto po mejački, aja, za ruj sem ti odgovorila v temi o Krasu, da ne bi tlele Vragsigavedi stopil na sceno) oplemeniteni s črnimi olivami, sveže zelje v solati , mandarine, v najslabšem nič.

lp

mzm

mišzmoke.... a poznaš tisto reklamo... "jst bom pa isto ko mami samo s prekmurskim krompirjem...!" in po prekmursko je krompir.... krumpči, krumpli.... in pol mi pa naj še kdo reče, da nimam krompirja

Mejte se....

darjao.

Bučkina juha (od včeraj), rižota iz mletega  mesa in fižolova solata s črno redkvo.

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti