Ežoj, kaj bom huda, zakaj? Saj se gremo tim bilding, a ne?
(no, eni se grejo tut tim destrukting, pa nič zato
)
Ežoj, kaj bom huda, zakaj? Saj se gremo tim bilding, a ne?
(no, eni se grejo tut tim destrukting, pa nič zato
)
Mygrace
, prebrisane so zelo. Meni so čarobne in ta črna lesketajoča barva. Ja, ja škodo pa delajo.![]()
zmoke, potica mi zraste? Jupi!![]()
Kaj danes za kosilo, verjetno podobno kot pri rosie, ali pa samo kakšni stiroporji. Kuhinja zaprta
zaradi slabega vremena.
lp, pinka![]()
pri nas danes pica(spet) ma se mi zadnje čase samo še pica je![]()
Kislo zelje s fižolom pa mal puste šunkice not, pa brez prežganja, skušamo mal bol zdravo jst, zgoščeno s krumpči.![]()
Ješprenjka z repo in klobaso.
dagaPONEDELJEK:
Telečja obara, jogurtove miške:

Pozdravček!
pinka, ![]()
![]()
![]()
evo, darjao., a zdaj naj pa spet sprašujem ![]()
![]()
In k Mygrace edino na tenstan krompir ne bi šla, doma mi brez boja pripada skorja, vsa![]()
Jedilnik, ja, danes bodo v najboljšem primeru špageti aglio olio e suhi pomidori (prosto po mejački
, aja, za ruj sem ti odgovorila v temi o Krasu, da ne bi tlele Vragsigavedi stopil na sceno
) oplemeniteni s črnimi olivami, sveže zelje v solati , mandarine, v najslabšem nič.
lp
mzmmišzmoke.... a poznaš tisto reklamo... "jst bom pa isto ko mami samo s prekmurskim krompirjem...!" in po prekmursko je krompir.... krumpči, krumpli.... in pol mi pa naj še kdo reče, da nimam krompirja ![]()
Mejte se....![]()
Bučkina juha (od včeraj), rižota iz mletega mesa in fižolova solata s črno redkvo.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Pizza s pršutom