Mož si je zaželel pikantne perutničke. Poleg bo pečen krompir, solata.
roža
French toast s sadjem
Mož si je zaželel pikantne perutničke. Poleg bo pečen krompir, solata.
rožaMaječka, seveda. Sem ga že dala v objavo. Čaka!
Migla
Danes raztresene paprike iz zmrzovalnika (hvalospev protagonistici (mislim da je ona).... zakon stvar za odtajevanje![]()
Za slanico
pa štrukli ali tenki kolač, ali sirov kolač ali slan skutin zavitek ali štrudl.... hmmmm izrazoslovje....![]()
Danes: ocvrt piščanec. pire in špinača, pečene paprike in radič s krompirjem v solati.
rosieDanes:
- polenta
- skuta s skislo in sladko smetano
-
solata
Posladek:
- bomo malce prevetrili prioritetne sezname
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Malo čez poldan ocvrt oslič in krompirjeva solata v eni prijetni restavraciji za kaj hitro pojest, doma si je mož sam spekel dva kosa svinjske ribice (sem mu jih zjutraj lepo dala v marinado), ko sem končno proti večeru prišla domov sem sinu spekla piščanje kokete, ker svinsjke ribice pač niotel, sebi pa skuhala juho iz vrečke. Vam rečem, neprecenljivo.
mamamia
@Sashika, izvoli
:
moram bit z malim zadovoljna, na našem koncu...
Danes prva jesenska mineštra v novi sezoni:
kruh, radič brez taja (je v šopkih, špricanih) s krompirjem in čokoladni sladoled z refoškovim likerjem![]()
@darjao., s sliko povej![]()
lp
mzmDanes: rižota,solata,
Mzm, hvala ti za tale razgled! Zdajle ga prav pogrešam!
Jutri lenoben sobotni zajtrk, za kosilo nekaj v bližnji restavraciji, ker v nedeljo zgodaj potujeva, se nobenemu ne da ekstra kuhat.
Danes ni bilo ravno takole, so nas bolj oblaki gledali.
LP
Zimsko...
Krvavice ,praženo kislo zelje,domač kruh....
polarbear
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Peresniki po bolonjsko