Brzinski pasulj, kao kaj ostane bo pa jutri iz tega zelje pa fižol... ostalo bore malo ![]()

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Brzinski pasulj, kao kaj ostane bo pa jutri iz tega zelje pa fižol... ostalo bore malo ![]()
Včeraj zelenjavne tortilje z bučkami, paradižnikom in mocarelo. Za posladek skutin zavitek z višnjami.
abyDanes tortilje z mesno-zelenjavno omako, zeleno solato in kislo smetano.
rožadanes skuhan riž z veliko začimb, ohlajenemu dodala cela jajca, premešala in vse skupaj spekla. mmm njami narastek
VegicaVčeraj je bilo tole, kar sem že poročala
Danes: ribji file, solata in sladica
Ker ste mi naredile lušte...JOTA!
polarbearDanes pri meni, krompir:
ne, ne ni kalampajsan, se mi ga ni ljubilo kalampajsat, kar v pečici pečen.............. a na peki papirju? Kje pa, vam odkrijem skrivnost: namesto peki papirja daš v pekač en cm olja in olje čist nadomesti peki papir, pa še krompir je okusen za razliko..........
.
Nektar čilske proizvodnje.
Posladek: uf, kolk bi pasala ena ( vsaj ) baklava.
ežojDanes: pire iz krompirja in zelene, omaka iz paprik, paradižnika in stročjega fižola, motovilec in radič v solati
rosieMigla...kaj je to za ena sladica? :)
Hvala :)
blossomDanes me je rešil Tuš, sirov burek in jogurt. Hvala bogu, da ga imajo naši radi, da lahko meso spustim.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Korenčkova juha