Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Brzinski pasulj, kao kaj ostane bo pa jutri iz tega zelje pa fižol... ostalo bore malo

darjao.

Včeraj zelenjavne tortilje z bučkami, paradižnikom in mocarelo. Za posladek skutin zavitek z višnjami.

aby

Danes tortilje z mesno-zelenjavno omako, zeleno solato in kislo smetano.

roža

danes skuhan riž z veliko začimb, ohlajenemu dodala cela jajca, premešala in vse skupaj spekla. mmm njami narastek

Vegica

eraj je bilo tole, kar sem že poročala

Danes: ribji file, solata in sladica

Ker ste mi naredile lušte...JOTA!

polarbear

Danes pri meni, krompir:

ne, ne ni kalampajsan, se mi ga ni ljubilo kalampajsat, kar v pečici pečen.............. a na peki papirju? Kje pa, vam odkrijem skrivnost: namesto peki papirja daš v pekač en cm olja in olje čist nadomesti peki papir, pa še krompir je okusen za razliko...........

Nektar čilske proizvodnje.

Posladek: uf, kolk bi pasala ena ( vsaj ) baklava.

ežoj

Danes: pire iz krompirja in zelene, omaka iz paprik, paradižnika in stročjega fižola, motovilec in radič v solati

rosie

Migla...kaj je to za ena sladica? :)

Hvala :)

blossom

Danes me je rešil Tuš, sirov burek in jogurt. Hvala bogu, da ga imajo naši radi, da lahko meso spustim.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti