Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

In zdej bo mamamia tule na kulinariki skoz govorila "ne", ker bo vadila - mi bomo pa poskusni zajčki....

lp

P.s. Ups, da ne bo samo smetenje: včeraj goveja juha z rezanci, hudičeve perutničke, paradižnikova solata, za posladek nabiranje klopov. Danes bodo pa postrvi, krompirjeva solata in mogoče domači prijatelj.

cervus

Jutri:

- krompirjev golaž s kruhom in vinom

Posladek:

- odvisno..

Miškazmokce, menda ja ne boš dovolila vragsigavediju da te komandira

P.S.: tole s krompirjevim golažem sem si izmislila, sm napisala glih tolk da me ne zbrišejo, v bistvu sem hotla povedat....mah, brez veze......

Je tista Mamamiina okol "NE" kr fajn

Mygrace

Včeraj: školjke na buzaro, pečene trilje in lignji na žaru, ob morju. Aja, pa še+

rosie

Danes bodo za kosilo sendviči iz potovalne malhe. Za domnevno zadnjo "poletno" nedeljo gremo lovit atome kisika, vezanega s soljo

tjas

Mygrace je napisal/a:

Jutri:

- krompirjev golaž s kruhom in vinom

Posladek:

- odvisno..

Miškazmokce, menda ja ne boš dovolila vragsigavediju da te komandira

P.S.: tole s krompirjevim golažem sem si izmislila, sm napisala glih tolk da me ne zbrišejo, v bistvu sem hotla povedat....mah, brez veze......

Je tista Mamamiina okol "NE" kr fajn

Mygrce, a nekaj takega? Mislim, če kar tako napieš, pa naj bo to, kot da si že naredila ...

Krompirjev golaž z vinom

Mygrace

mamamia

Samo ne danes, Mamamia...jutri

(in brez hrenovke, pri nas šparamo in imamo hrenovko za samostojen obrok)

Aja! Vino pride pa že danes v poštev, to pa ja, ja seveda

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 02.okt 2011 09:28

Milostimoja, prav imaš, enmu vragsigavediju se pa že ne damo

Aja, danes za kosilo (pri nas je itak vedno večerja) bo....amm, povem pole

lp

mzm

Danes:

ostanki od včeraj; sem se malo uštela pri cmokih, pa jih je bilo preveč, zato bo danes poleg včerajšnjih ostankov še nova porcija gobove omake (čisto enostavne, čebula, jurčki, malo juhice  za zalit, smetana), če bo komu zmajkalo OH, dobi ajdovo kašo. Solata z maminega vrta (tudi če bi si upala, ne bi hotela reči ne).

Za povrh: rimljankina pregreha (ricota z medom) - se je že cela familija nalezla, ne moremo nehat.

Sonja

Mi smo danes jedli piščančjo in rakovo masalo,  torej nas je v indisjke vode malo zaneslo, zraven pa basmati riž, samo kuhan. Na sliki je piščančja masala, rakovo sem menda enkrat že pošiljala sem gor.

Za posladek pa je bil slan sirov zavitek. Samo da ga še nihče ni jedel, le jaz sem en kos poskusila.

mamamia

Kurja juha z rezanci, polpete iz meletega mesa, kuhani krompirjevi krhlji povaljani v maščobi, kumarice (še zadnje iz vrta) v solati, za posladek pa rožičeve kocke.

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti