Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo ene vrste boranija. Ne čisto ona prava, ampak z dodatkom raznovrstne zelenenjave in not na eno 5 cm narezani kosi govedine. Kot priloga bodo široki beli rezanci, veliko zelene solate.

Jutri bodo pečeni kareji v ponvi z omako iz gorčice in zelenega popra, pire krompir, zelena solata

V nedeljo bodo pa pri nas frigane sardelice, krompirjeva solata, zelena solata. Seveda obvezno poleg svež, beli in hrustljav kruh.

Lep in sončen vikend vam želim.

MULTI_reloaded

Sem omenila, da bodo v nedeljo postrvi pa ni nikomur v družini -razen meni všeč moj predlog. Zato bo goveja juha z zdrobovimi cmoki, špinača, pire krompir- priloga pa po želji družinskih članov in solata.

Tudi jaz vsem skupaj želim lep in sončen vikend.

Danes pri nas:

- se za disidente taja pasulj

- ostali se pridružijo v tisti konobi v Portorožu, kjer imajo fajn česnov in oljkin in običen kruh in dobre kalamare na žaru, lokal je skoraj na pločniku, luštno je gledat mimoidoče in jih šimfat....

- do Pirana ne grem preko Belega križa, se bojim AA

Sladica:

- če bom taprave volje, obiščem eno našo članico

Mygrace

PETEK:

Korenček in kolebara v omaki, ribji file, zelena solata s krompirjem:

Pozdravček!

včeraj zadnji fižol z vrta s krompirjem (neka mešanica zasavske jedi)

danes postvri blitva-krompir, zelena solata,

jutri lazanja mesna (za ostale člane) in sirova z zelenjavo (zame) in velika skleda zelene solate, jabolčni štrudelj

laik

Zeljne krpice, polpeti.

lp

cervus

Porova juha, slivovi cmoki.

rosie

Gratinirana prosena kaša z zelenjavo in mletim mesom, radič s fižolom. Za sladico pa piknik v večernih urah

Nb, zanimiva omakica... z ananasom?

ZAČETNICA, a pri vas pa kar Kitajce jeste

JJ

Danes vrtna rižota (korenček, por, paprika, bučke), hrenovka, mehka solatka.

tjas

Danes pri meni, ...  ah, kosilo pač:

A, kje so muce? Ma kje si upam ( uterali mi strah v kosti ) tako kot uni, ki si ne upa prek Belega križa do Pirana:

"do Pirana ne grem preko Belega križa, se bojim AA"

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti