Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo ene vrste boranija. Ne čisto ona prava, ampak z dodatkom raznovrstne zelenenjave in not na eno 5 cm narezani kosi govedine. Kot priloga bodo široki beli rezanci, veliko zelene solate.

Jutri bodo pečeni kareji v ponvi z omako iz gorčice in zelenega popra, pire krompir, zelena solata

V nedeljo bodo pa pri nas frigane sardelice, krompirjeva solata, zelena solata. Seveda obvezno poleg svež, beli in hrustljav kruh.

Lep in sončen vikend vam želim.

MULTI_reloaded

Sem omenila, da bodo v nedeljo postrvi pa ni nikomur v družini -razen meni všeč moj predlog. Zato bo goveja juha z zdrobovimi cmoki, špinača, pire krompir- priloga pa po želji družinskih članov in solata.

Tudi jaz vsem skupaj želim lep in sončen vikend.

Danes pri nas:

- se za disidente taja pasulj

- ostali se pridružijo v tisti konobi v Portorožu, kjer imajo fajn česnov in oljkin in običen kruh in dobre kalamare na žaru, lokal je skoraj na pločniku, luštno je gledat mimoidoče in jih šimfat....

- do Pirana ne grem preko Belega križa, se bojim AA

Sladica:

- če bom taprave volje, obiščem eno našo članico

Mygrace

PETEK:

Korenček in kolebara v omaki, ribji file, zelena solata s krompirjem:

Pozdravček!

včeraj zadnji fižol z vrta s krompirjem (neka mešanica zasavske jedi)

danes postvri blitva-krompir, zelena solata,

jutri lazanja mesna (za ostale člane) in sirova z zelenjavo (zame) in velika skleda zelene solate, jabolčni štrudelj

laik

Zeljne krpice, polpeti.

lp

cervus

Porova juha, slivovi cmoki.

rosie

Gratinirana prosena kaša z zelenjavo in mletim mesom, radič s fižolom. Za sladico pa piknik v večernih urah

Nb, zanimiva omakica... z ananasom?

ZAČETNICA, a pri vas pa kar Kitajce jeste

JJ

Danes vrtna rižota (korenček, por, paprika, bučke), hrenovka, mehka solatka.

tjas

Danes pri meni, ...  ah, kosilo pač:

A, kje so muce? Ma kje si upam ( uterali mi strah v kosti ) tako kot uni, ki si ne upa prek Belega križa do Pirana:

"do Pirana ne grem preko Belega križa, se bojim AA"

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti