Dragička, tale pita z malinami in robidami deluje zelo dobro. Podobno verzijo z viljamovkami sem že probala).
Se ravno kuha: bučkina omaka z makarončki in tofujem, grški jogurt z jagodami (hvala bogu za skrinje
) Popoldnje še preostalo grozdje
Dragička, tale pita z malinami in robidami deluje zelo dobro. Podobno verzijo z viljamovkami sem že probala).
Se ravno kuha: bučkina omaka z makarončki in tofujem, grški jogurt z jagodami (hvala bogu za skrinje
) Popoldnje še preostalo grozdje
rižota, bolj rizi bizi, zelena solata
BalenkaSobota; cvetačna kremna juha s hrenovko in sirova gibanica z dodanim feta sirom

Lp arima![]()
Pri nas: zame zelenjavna lazanja in solata, možek pa pljuča z rižem.
tjasDanes: rižota s čičeriko in
, piščančja bedra, zelena solata, bavarska krema
Pospravljanje popotne malhe: Baranjski kulen, creski ovčji sir, osorske letošnje suhe fige, olive (Puglia), piranski kruh, kraški teran, grozdje (amerikana) in preskus, če pečica še dela
Vragsigavedi, če mi bo zneslo po novem ![]()
lp
mzmDanes smo imeli rezance s tartufi in solato.
Jutri rojstnodnevno kosilo za našega juniorja: popečen mlad sir na posteljici iz rukole in pinjol, goveja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki, banjaluški čevapčiči, pečen krompir, zelenjavna priloga, mešana solata, torta in potica.
A ima kdo kakšen predlog, kako bi pripravila por kot prilogo k zrezkom.
Por lahko narezan na rezance samo podušiš na maslu in potem mogoče daš zraven še kakšno žlico sladke koruze (iz konzerve je čisto v redu) in malo sladke smetane, po okusu tudi par kapljic limone, sol, poper. Kot priloga bo super.
Sonjaandrejka, še ena različica limnolinega predloga: narezanega podušim na olivnem olju, solim, popopram in na koncu dodam le par kapljic balzamičnega kisa, meni je všeč zraven še kuhan basmati riž.
lp
mzmPredjed je bila danes: gamberi na hitro praženi zelenjavi,
potem pa brancin, kuhan krompir, solata.
(tu je brancin že "raztrančiran", solata pa samo z akontrast na fotki, sicer jo jemo iz sklede)
Za posladek je sin šel na črpalko po lučke, jaz sem prebrala knjigo Kako se naučiti reči Ne...
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Metuljčki s paradižnikovo omako