Hummus namaz
Pinka, prosim, napiši tvoj recept za čičerikin namaz. Pred kratkim sem ga naredila po receptu iz revije Zdrave novice. Mi je zelo všeč, rada pa bi dobila še kakšnega. Tvoj tudi izgleda čudovito in najbrž je tudi po okusu tak.
Hvala že vnaprej!
Smejkoti ne delajo!
naorDanes: pražena piščančja jetrca, pire krompir, zelena solata
Jutri: dušene bučke s krompirjem, pečena bedrca
Sreda: zelenjavna juha, testenine z rakci, pesina solata
Četrtek: goveji zrezki v omaki, kus kus, solata
matejaozDanes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, makaronovo meso, paradižnikova solata, zelena solata
Jutri: polnjene paprike, pire krompir, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri nas:
- krompirjev golaž
- kruh
- kozarček rujnega
Če bo kdo izvolil jesti?, tole poletje se že predolgo vleče, ena naša je na frišno zaljubljena in nima apetita, en naš je dobil odpoved pri svoji (danes že bivši) in nima apetita, en drug naš je pa leteči.. Bom do večera zanalašč vse pojedla sama!
Treba bo sklicat en sestanek. In to zagotovo ne bo posladek, hehe...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobr, no...bom skuhala pol eno prežganko, če že vse tko neki želodec daje![]()
Mygrace
| matejaoz je napisal/a: |
Danes: pražena piščančja jetrca, pire krompir, zelena solata |
pri nas tudi vendar namesto pireja kar polenta
buhteljcekPONEDELJEK:
Juhica iz govejega repa, rižota (por, oglodan goveji rep, revežev kaviar), zelena solata, jabolčna pita (iz ostankov):

Pozdravček!
Ker smo včeraj vandrali po naši obali, bo danes bolj nedeljsko kosilo in sicer: goveja juhca, pražen krompir, pečen piščanec, gobice s česnom in peteršiljem ter zeljna solata.
tanjajZelenjavna enolončnica (korenje, por, listnati ohrovt in brokoli) s piščančjim mesom.
Dušen riž, omakica iz graha, včerajšnje polpete, solata (zelen in rdeč radič, endivija).
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Curry riž s tofujem