Polnjeni paradižniki (slikani pred pečenjem), pire krompir, solata,
.

Pa še sladica: http://www.kulinarika.net/recepti/7277/sladice/mandljev
Polnjeni paradižniki (slikani pred pečenjem), pire krompir, solata,
.

Pa še sladica: http://www.kulinarika.net/recepti/7277/sladice/mandljev
Danes: sendviči na plaži. Kake majo eni 2. oktobra se grejo kopat na morje... ![]()
![]()
Zvečer: mazanje po hrbtu s kremo enega nadobudnega potapljača...
hrbet ima približno takele barve ![]()
![]()
![]()
Danes: korenčkeva juha,puranja torta ,solata za sladico bajadera.
Jutri:ovčja obara,ajdovi žganci.
Milži| roža je napisal/a: | ||
Mamamia, lahko prosim za recept? Izgleda zelo okusno.
Pri nas danes mehiška rojstnodnevna pojedina za razširjeno družino: mehiški riž, sticky fingers z barbeqe omako, zelenjavne quesadille, govedina s papriko in čebulo, tortilje, pečen fižol, načo sir, zelena solata. Sladica pa ni bila v mehiškem stilu - rojstnodnevna torta z borovnicami, gozdnimi jagodami in grozdjem. Zadovoljni so bili tudi najbolj izbirčni člani rodbine.
|
Imaš na zasebni pošti.
Lep pozdrav,
mamamiaVčeraj bučkina juha, losos, krompirčki in solata.
Zvečer za obiske prigrizki ( mocarela, avokado z limeto, čičerikin namaz, bakalar, ptujski luk, sirčki, ajdovi rogljički zraven seveda še ![]()
![]()
![]()
.
Danes Lisičkina juha in testenine z baziliko in mocarelo, solata.
Jutri![]()
![]()
.
zmoke zate
.
lp, pinka![]()
Jutri bo pr nas hrana. ![]()
Sem si najprej zavrtel eno melodijo, pol sem jokal. Ko sem jo 150x dal na replay, sem pa zelo zadovoljen in ne jočem več. Vadit je treba. Kuhanje tudi.
No, da nam čist ven padel; pečena svinjska rebrca bodo in kuhan stročji fižol z ocvirki. Krompir v slani vodi, ga odcedim in začinim z maslom in svežim peteršiljem.
MULTI_reloaded
Včeraj pire, polpeti, gobova omakica, mešana solata in grozdje. Kavica in miške na Šmarni.
Mi je pa uspelo skoraj nemogoče - doma so ta vikend pojedli bučke v omakci z makarončki in to z navdušenjem (sicer so bučke tabu tema) Sledil je najlepši možen kompliment, da zadnja leta pa že prav dobro kuham ![]()
Tko da ne morem povedat kolk sem vesela
Seveda hvala kulinariki.net za marsikater recept oz nasvet, kako in kaj pri kakšni stvari ![]()
![]()
![]()
| JanisJoplin je napisal/a: |
ZAČETNICA, a pri vas pa kar Kitajce jeste |
Pridi enkrat na poizkušnjo - so precej dobri!
Zdaj bi se ti splačalo (beri: za sladico domač mošt in pečeni kostanji)...
Danes pri nas nebo kanibalizma: paradižnikova juhica, rižota iz bučk, korenja in gobic, rdeča pesa.
ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom