Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Zelenjavna juha, mesne "kugle" od včeraj.

Ežoj tud meni so ga "uterali", me je že strah, da bomo morali začet na koruzi klečat...

jade

jutri:

dušena svinjska srca v omaki, skutni žemljini cmoki, nekaj različnih solat, zraven vino (kar ga ne bo v omaki), malo pozneje pa jabočna torta in kava.  

Sonja

Danes: dunajski zrezki v smetanovi omaki s šampijoni, pražen krompir, zelena solata, 

breskva

Sporočilo je spremenil(a) breskva dne 30. 2011 19:47

Pri nas danes odlične dušene bučke in riž, za posladek pa lučka iz Hoferja.

Sicer pa: ežoj

rrr

kumarice v omaki,  palačinke, za tiste, ki ne morejo brez mesa pa sv. zrezek v omaki in kruh

Balenka

Včeraj ostanki zrezkov od prejšnega dne, pa še nekaj golaža je bilo v hladilniku.

Janis.Joplin: ja, v omaki je ananas. Omako sem samo malo zalila z vinom, pa dodala ananas iz konzerve in to je to. Super je blo. 

Nena

včeraj: otroci krenma juha in polenta, midva pa zrezke v zelenjavni omaki

danes: jaz in otroci crklanje pri babi, paše zelo

jutri: piknik

anndreja

Včeraj rigatoni all'amatriciana, ananas, danes brunch namesto kosila.

Saša

Danes in jutri..polnjena paprika.

polarbear

SOBOTA:

Juha iz govejega repa, panirano piščančje meso ter puranji zrezki, pražen krompir, kumarice v omaki, zelena solata s krompirjem in fižolom, robide v pudingovi piti (nadaljevanje šole kuhanja)

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti