Eni kuhajo žnjpljfrčprč, drugi z rumenim strupom....otišla meni konkurenčnost, ne dohajam!![]()
Danes:
- krompir v koščkih s koromačevim zelenjem
- sataraš
- grozdje
Posladek:
- viski, kolikor ga bo ostalo od vlaganja kutin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Eni kuhajo žnjpljfrčprč, drugi z rumenim strupom....otišla meni konkurenčnost, ne dohajam!![]()
Danes:
- krompir v koščkih s koromačevim zelenjem
- sataraš
- grozdje
Posladek:
- viski, kolikor ga bo ostalo od vlaganja kutin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Pri nas pa
včeraj: pražen krompir, kranjska klobasa, radič in endivija
danes: zapečena polenta z zeenjavo in sirom, solata kot včeraj
jutri: puranji zrezki v omaki, široki rezanci
zdajle se pa spravljam delat
zavitek, ter so jabolka za porabit.![]()
![]()
Eh, issi, nimam pojma, kaj je bilo na krožniku - pač nekaj eksotičnega - bolj kitajskega kot pa tajskega, ajmpak kitajskih črk mi guglov prevajalnik ni hotel napisat - pojavile so se samo nekake črtice, pa sem vzela - no, pač to, kar sem
. Pa oprosti, prej tvojega vprašanja nisem videla ![]()
lp!
cervusfilane paprike, pire
Danes:
![]()
![]()
Še prt je zamenjal za tega s srčki, odkar ima spet
, tale naš
.
Mi pa smo danes pospravljali zamrzovalnik in tako je mož dobil zadnjo filano papriko, priloga-kruh in solata, midve z starejšo hčerko sva imeli ribji file, gambere, solato, češnjev paradižnik, mlajša hči pa fižolovo juho in palačinke. Seveda bodo palačinke večerja vseh.
Tako, zdaj smo malo pospravili, sledijo filane paprike in sarme (sem danes kupila že glavo za sarmo in zelje).
Še nikoli tako zgodaj ampak sprememba bo dobrodošla. Edino gobe še čakam, upam, da bodo.
Danes: zelenjavna juha, pirine palačinke z nutello in orehi
Danes: jagodni in marelični cmoki zraven pa ananasov kompot
Jutri: Pri Knorru temu pravijo piščančji kebab jaz pa piščančje tortilje...kakrokli jutri bomo to jedli ![]()
Danes: goveji zrezki v omaki, krompirjevi kroketi, mešana solata ter borovničevi mafini
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin