Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Eni kuhajo žnjpljfrčprč, drugi z rumenim strupom....otišla meni konkurenčnost, ne dohajam!

Danes:

- krompir v koščkih s koromačevim zelenjem

- sataraš

- grozdje

Posladek:

- viski, kolikor ga bo ostalo od vlaganja kutin

Mygrace

Pri nas pa

včeraj: pražen krompir, kranjska klobasa, radič in endivija

danes: zapečena polenta z zeenjavo in sirom, solata kot včeraj

jutri: puranji zrezki v omaki, široki rezanci

zdajle se pa spravljam delat  zavitek, ter so jabolka za porabit.

tabu

Eh, issi, nimam pojma, kaj je bilo na krožniku - pač nekaj eksotičnega - bolj kitajskega kot pa tajskega, ajmpak kitajskih črk mi guglov prevajalnik ni hotel napisat - pojavile so se samo nekake črtice, pa sem vzela - no, pač to, kar sem  . Pa oprosti, prej tvojega vprašanja nisem videla

lp!

cervus

filane paprike, pire

katti

Danes:

ežoj

Še prt je zamenjal za tega s srčki, odkar ima spet , tale naš .

rimljanka

Mi pa smo danes pospravljali zamrzovalnik in tako je mož dobil zadnjo filano papriko, priloga-kruh in solata, midve z starejšo hčerko sva imeli ribji file, gambere, solato, češnjev paradižnik, mlajša hči pa fižolovo juho in palačinke. Seveda bodo palačinke večerja vseh.

Tako, zdaj smo malo pospravili, sledijo filane paprike in sarme (sem danes kupila že glavo za sarmo in zelje).

Še nikoli tako zgodaj ampak sprememba bo dobrodošla. Edino gobe še čakam, upam, da bodo.

Danes: zelenjavna juha, pirine palačinke z nutello in orehi

breskva

Danes: jagodni in marelični cmoki zraven pa ananasov kompot

Jutri: Pri Knorru temu pravijo piščančji kebab jaz pa piščančje tortilje...kakrokli jutri bomo to jedli

Roncolino

Danes: goveji zrezki v omaki, krompirjevi kroketi, mešana solata ter borovničevi mafini

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti