Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Multi hvala. Jaz sicer uživam, da kuham, ampak pride kriza, ko enostavno nimam idej, pa volje... Imam pomanjkanje družbe in nisem več to, kar sem bila. Upajmo, da se kmalu spremeni.

Drugače pa nikoli ne zmorem dva dni jest isto. Jutri bodo nekaj drugega, sarmice pa bodo še za dvakrat.

Najbrž bodo filane paprike ali pa testenine.

Trixi, ker že smetima. Pa še ti malo zasmeti temo. Saj ti ne bo noben zameril, če napišeš od kod si, da nimaš družbe, niti službe. Pa mogoče, se ti pol na ZS javi kaka kolegica iz tvojega kraja in se zmenita za kak kofe. Pa magar obirata do nezavesti lonce, pospravlanje, državo, može... Verjemi, da pomaga. Ti kr pogumno naprej.

Samo ne morm jaz v tvojem imenu tega napisat. In čimveč ljudi boš spoznala, se tud služba lažje najde. Zaj pa res prosim, da razumete, da malo smetim temo o kosilih.

MULTI_reloaded

Pride kakšen dan, ko je vse tako kot mora bit, vesoljna harmonija:

hvala vesolju in še komu ( ki ni tako daleč ).

ežoj
Hihi, ne vem, nad čim sem bolj očarana, nad prtom ali nad billet doux...:)))) go go go, ežoj

Nedeljski prt in te reči??? Pa nadprt???  Včasih je bil razvrat samo ob praznikih....

Za jest pa bodo pečena jajca + kruh + endivija.

šele zdaj sem videla, da tudi vince ni v običajnem ajmarju ampak v takmašnem kozarcu 

Ognjič

Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 22. 2011 19:35

Ežoj, tudi jaz sem čisto raznežena.

naor

Na roko napisano pisemce? Pa prt in nadprt, pa olive! Pa regice!

Iz tega gotovo še nekaj bo.         

rosie

Aja, pri nas so bile danes testenine v sirovi omaki, pa skleda radiča in endivije s krompirjem.

rosie

ČETRTEK:

Asistiranje pri peki paprike ter kuhanje zelja s klobasami - kar v naravi:

Pozdravček!

Danes: polnjene paprike, 

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti