Pri nas pa danes ričet s kranjsko klobaso in kruh. Še dobro, da se je shladilo, da lahko malo zamenjamo jedilnik![]()

Goveji golaž iz pečice
Pri nas pa danes ričet s kranjsko klobaso in kruh. Še dobro, da se je shladilo, da lahko malo zamenjamo jedilnik![]()
Danes: slivovi cmoki in kompot
mmmmmmmmmmmmmm jst bi tele slivove cmoke z veseljam :))) mogoče se jih pa spravim narest zvečer
MissLadyPa še fotka:

Jaz bi pa k dragički šla na kosilo ...
mamamia
Mamamia ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
P.S. Joj-joj..., ampak, malček polente ostalo.
Danes: krompir s prilogami:
Od pasje mrzlega jutra, se je naredil prav lep dan, tako, da je bila odprta jedilnica za lepo vreme.
Posladek: vse je tako kot mora bit
.
![]()
![]()
Uf, kolk je pa to lepo videt...tak lep par. Pa tud, če ni olive zraven ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes bo golaž iz skrinje in endivija z veliko česna.
OgnjičPri meni pa rozbif na hitro v ponvi, pire, smetanova omaka in rdeč radič z balzamičnim kisom.
tjasUf, uf, ežoj, a je bil morda polarbear na obisku? Ker on ima tako rad fefrončke, čilije,.....
Pri nas bila: goveja juha z zlatimi kroglicami in korenččkom, stročji fižol in krompir z ocvirki, "faširani" zrezki iz pečice. Posladek, kaj je to?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi