Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ker poznam to jed, bom povedala kako se pravilno pripravi, elaphus in slepakura, bosta povedali pa še podrobnosti,kako to pri njih pripravljajo. Sestavin ne bom naštevala, ker jih itak vsi poznamo, povem le, da je potrebno vse zelo zelo na hitro premešati, nato pa posodo dobro zapreti in najbolje do naslednjega dne postaviti na hladno. Če postržemo to kot kosilo, je najbolje pojesti s kakšnim koščkom kruha, tako pride okus najbolj do izraza, v kolikor je to večerja je bolje, da kruha ne jemo zraven. Je pa kar težek obrok, nekaterim lahko povzroča celo manjše prabavne težave, v glavnem se je potrebno počasi privajat. Sicer pa tudi slepakura pravi, da se njeni zmrdujejo, verjetno zato, ker se še niso privadili.

zeta

Pečena orada na postelji iz pora, feferonov in korenja, solata iz češnjevcev in bazilike

motovilčica

In, kako je bilo to dobro kosilo, Elaphus?

Issi

Včeraj kumare in krompir v solati, zraven pa hrenovke.

Danes rižev narastek z jabolki, hruškami in slivami.

aby

SREDA:

Puranji koščki v zelenjavni omaki, špageti, zelena solata:

Pozdravček!

Danes: zelenjavna juha in slivovi cmoki.

rosie

slepakura je napisal/a:

elaphus je napisal/a:

Pri nas pa danes รับประทานอาหารกลางวันที่ดี 

lp

cervus

Tole je pa pri nas pogosto na sporedu. Jaz imam najraje, ostali pa se bolj zmrdujejo.

slepakura

Kako se lahko zmrdujejo nad dobrim kosilom???? Piše namreč natanko to: dobro kosilo (piše pa po tajsko - kar dajte v googlov prevajalnik )

lp

cervus

ežoj je napisal/a:

Matr, jaz že dolg iščem recept za  รับประทานอาหารกลางวันที่ดี, a bi ga prosim napisali.

ežoj

Ežoj, men se zdi, da imaš ti vsak dan na mizi รับประทานอาหารกลางวันที่ดี  

lp

cervus

Pa še vedno mi nisi odgovorila Elaphus; kakšno je bilo to dobro kosilo?

Sem te pogruntala (in se takoj spomnila na google prevajalnik)

Issi

Pr nas danes malo pozno, ampak dobro: prekajena in kuhana svinjska rebrca (fenomenalno dobro), krompirjeva solata z ogromno čebule in česna ter bučnega olja, beli kruh (topel in hrustljav).

Pikica pa danes kadi pipo miru. Se je včer tolko tiste govedine najedla, da nima kakega interesa sunit rebrco. Čeprav je na pultu. Pol sem si pa odprl, orošeno hladni pri - takega ko dobiš na Lufthansi

in sem napisal tole poročilo. Jutri ne rabim nikamor it in bom delal pohano kuro. Pa ful pomfrija in kumarično solato s čebulo in kumino. Uf, se že veselim. Prvič je to dobro, drugič pa Pikica ne je piščančjega mesa v kakršni koli obliki že

@dragička- bom pa ja brezvladje odpravil ne????

Kaj se pa to pravi, da bodo eni zbirali kaj jim je fajn pa kaj jim ni

p.s.- piščanca sem že močno posul z rumenim strupom,dodal poper, rdečo papriko v prahu in prelil z oljem. Jutri samo spaniram in spečem.

MULTI_reloaded

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti