pečena reberca,krompir z ocvirki in solata!(tako bol zimsko kosilo)![]()
![]()
![]()
![]()
zadnje poletno spravilo shrankov,paradižnokova mezga in vlaganje rdeče paprike in feferonov!
nato pa šele sladica, čičinke z marmelado in nutelo!
nejčica
pečena reberca,krompir z ocvirki in solata!(tako bol zimsko kosilo)![]()
![]()
![]()
![]()
zadnje poletno spravilo shrankov,paradižnokova mezga in vlaganje rdeče paprike in feferonov!
nato pa šele sladica, čičinke z marmelado in nutelo!
nejčica
ponedeljek:goveja juha od nedelje, zelenjavna rižota, zelena solata
torek: rezanci v smetanovi omaki z gamberi in solata
sreda: prebranec in klobasa ter kruh
četrtek: filana paprika in pire krompir
tanjajDanes: telečji zrezki v omaki, kuskus, paradižnikova solata
Jutri: polnjeni šampinjoni, mešana solata (zelje, rdeč radič, endivija)
matejaoz
Včeraj: divjačinski golaž, skutni cmočki, solata iz svežega rdečega zelja
danes: ričet s krajnsko, sladica: sladoled
jutri: gobova juha, ajdovi žganci
sobota: vabljeni na trgatev (štajersko: pravijo da se tam malo dela in veliko pa dobro je)
laikponedeljek: svinjska pečenka od nedelje, riž, paradižnikova solata
torek: špageti z bolonjsko omako, rdeča pesa, lešnikov puding
sreda: nič kuhanja, pa vseeno dobro in zelo poceni kosilo - zrezki v naravni omaki, pečen krompir, mešana solata in sladoled
četrtek: vitki som, kuhan krompir, zelena solata in veliiiiiiko česna ![]()
dons bo ziher kej na žlico.... verjetno ričet ... da se pogrejemo ob teh hladnih dneh
MissLadyDanes piščančja obara in ajdovi žganci z ocvirki. Komaj čakam, da bo kuhano.
SweetieMene pa samo zanima a ste vsi doma, da kuhate ali po službi kuhate ali si zvečer pripravite za nbaslednji dan?
buhteljcekDanes: filana paprika in za sladico ![]()
jaz sem v službi, pridem domov (okoli 16 ure) in pripravim kosilo, ki je med tednom okoli 18, saj je še treba peljat otroke v glasbeno.morda 2x v tednu jemo iz skrinje (golaž, bolognese, ričet, segedin, jota,...) drugače pa pripravim sproti. V zimskem času tudi dan prej, ker do sedaj nimam možnosti (toplo čez noč se mi skisa).
nam takšen ritem ustreza, kar pa ne pomeni, da nismo zunaj; naj dodam, da na vrtu je precej dela, vendar naše tednsko kosilo je narejeno, pojedeno in pospravljeno v cca 1 uri.
laik
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Hoppy brioš