juha z vlivanci.

Masleni brizgani piškoti
juha z vlivanci.
Danes za kosilo: en sendvič, hruška in voda v izjemnem okolju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gozda, tako rekoč na današnjem delovnem mestu, tik pred začetkom dela. In lahko vam povem: jesen prihaja.......
Naj že pride, jesen!
Danes poletna polenta:
skleda zelenega radiča, slivovi kolački (sem hotela slivove, ne češpljeve
)
lp
mzmJaz še vedno navijam za poletje! ![]()
![]()
![]()
Danes sem spekla pol prodfana jabolčnega in pol hruškovega štrudla.Sicer pa klasika, endivja s krompirjem in makaronflajš.
![]()
Irenakr recept pražen krompir z jajci
Sestavine: 70 dag drobnejšega krompirja, 10 dag slanine, 2 žlici masla, 4 jajca, pol šopka drobnjaka, pol žličke rožmarina, sol, kajenski poper, mleta sladka paprika.
Krompir skuhamo v lupinah. Ohlajenega olupimo in narežemo na rezine. Slanino tanko narežemo in jo v večji ponvi popražimo na maslu. Dodamo narezan krompir, potresemo z rožmarinom in pražimo približno 10 minut. Začinimo s soljo, kajenskim poprom in sladko papriko. Na krompir vlijemo razžvrkljana jajca in na močnem ognju pražimo in mešamo še toliko časa, da jajca zakrknejo. Potresemo z nasekljanim drobnjakom. Zraven postrežemo solato.
Danes: puranji meso v korznih kosmičih, pire
, mešana solata, vanilijev puding z malinami
O, hvala ti, to moramo probat!
lp
irenakrDanes: pasulj
regicaBučna juha (od včeraj,odlična je bila vse pohvale avtorica)(so se sosedovi otroci igrali pri nas in kako pa so tudi jedli, vsi navdušeni so še za repete prosili)
pečen piščanec,pire krompir,zelna solata
sladica:prvič pikico pustim v varstvu babici in grem na trgatev!!!! grozdje
nejčica
Jaz si bom danes privoščila lignje - največjo porcijo kar jih majo. ![]()
danes pri nas: sardelice, krompirjeva solata za posladek pa upam, da malo užitka še na sončku
buhteljcekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom