Danes bo zelenjavna juha in slivovi cmoki.
rosie
Klasična pizza
Danes bo zelenjavna juha in slivovi cmoki.
rosie| naor je napisal/a: |
Jaz bi zdajle tale krompirjev golaž.
|
Če poveš, kdaj prideš bližje, ga pripravim in te z veseljem povabim.
mamamia
SREDA:
Pečene perutničke s krompirjem, korenček in bučka v omaki, zelena solata:

Pozdravček!
Pri nas enako kot pri kolegici Dragički. S to razliko, da je bil krompir samo kuhan.
Kaj zaj jaz berem tvoje ideje na daljavo, al ti moje?![]()
MULTI_reloaded
Verjamem mamamia, da bi ga z veseljem pripravila, ampak žal ne načrtujem obiska v tvoje lepo mesto. Vseeno hvala za povabilo!![]()
![]()
![]()
Naor, če si v penziji, se en dan dopoldan vsedi na vlak pa pridi v MB. To ni tako daleč, da bi bilo treba načrte popotne delati![]()
MULTI_reloaded
Danes: mešana solata.
Včeraj: telečji trakci v omaki, zelenjavna-gobova rižota, mešana solata
Danes: 2 omaki: iz puranjega mletega mesa, iz mešanega mesa, testenine, motovilec, zelena solata z radičem in koruzo
Jutri in nadaljnih nekaj dni
za nabiranje zdravja za zimo
@breskva, hvala! Sem že tuhtala, kako palačinko tako lepo napihneš ![]()
Mi imamo ponarejene možgane ![]()
...po spomine, po mladost, čez Šuštarskiiii most....
lp
mzmPri meni tudi enako kot pri dragički, le, da sem spustil korenje, bučko sem potabil včeraj za boranijo, krompir je pa pomfri ( bom ga nehal jest, ker ne vem kako se prav napiše ). A ja, namesto perutničke sem dal cipla, saj je vseen, ne?
Upam, da naor ne bo preštevala olive in ugotavljala po kateri kulinarični šoli naj bi pasali.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Pekoče piščančje perutničke