Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo zelenjavna juha in slivovi cmoki.

rosie

naor je napisal/a:

Jaz bi zdajle tale krompirjev golaž.

naor

Če poveš, kdaj prideš bližje, ga pripravim in te z veseljem povabim.

mamamia

SREDA:

Pečene perutničke s krompirjem, korenček in bučka v omaki, zelena solata:

Pozdravček!

Pri nas enako kot pri kolegici Dragički. S to razliko, da je bil krompir samo kuhan.

Kaj zaj jaz berem tvoje ideje na daljavo, al ti moje?

MULTI_reloaded

Verjamem mamamia, da bi ga z veseljem pripravila, ampak žal ne načrtujem obiska v tvoje lepo mesto. Vseeno hvala za povabilo!

naor

Naor, če si v penziji, se en dan dopoldan vsedi na vlak pa pridi v MB. To ni tako daleč, da bi bilo treba načrte popotne delati

MULTI_reloaded

Danes: mešana solata.

gobica1402

Včeraj: telečji trakci v omaki, zelenjavna-gobova rižota, mešana solata

Danes: 2 omaki: iz puranjega mletega mesa, iz mešanega mesa, testenine, motovilec, zelena solata z radičem in koruzo

Jutri in nadaljnih nekaj dni za nabiranje zdravja za zimo

@breskva, hvala! Sem že tuhtala, kako palačinko tako lepo napihneš

Mi imamo ponarejene možgane

...po spomine, po mladost, čez Šuštarskiiii most....

lp

mzm

Pri meni tudi enako kot pri dragički, le, da sem spustil korenje, bučko sem potabil včeraj za boranijo, krompir je pa pomfri ( bom ga nehal jest, ker ne vem kako se prav napiše ). A ja, namesto perutničke sem dal cipla, saj je vseen, ne?

Upam, da naor ne bo preštevala olive in ugotavljala po kateri kulinarični šoli naj bi pasali.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti