Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Js sem za to, da dokupiš siroti od bučke še kako žlahto, narezano mal pomatraš na ponvi/rešetki/nečem vročem , pol malo potunkaš v česen in olivno olje pa je. Zraven mi sede kak čevap/pleska/nekaj fino reš pečenega, kar je v živem stanju tekalo okoli na 2-4 tacah , če se v toku teh dogodkov ustvari še kak kos hrustjavo zapečenega krompirja sem pa že skoraj v nebesih

Viva Meier

Včeraj bruskete s svežim in sušenim paradižnikom, sirom, parmezanom in česnom. Zraven piščanec s curry-jem in

Za sladico pavlova v kozarcu

aby

Danes: juha,krompir, pečeno   mešano meso(piščanec,jagnetina) endivija s krompirjem.Popoldan pa na rojstno dnevni žur.

Milži

NEDELJA:

Faširanci (pečeni v pečici), korenčkova omaka, kuhan krompir v oblicah zapečen v pečici, premazan z zelišči in parmezanom, zelena solata:

Pozdravček!

Poletje se končuje, čas je za mirno luko in privez.

Tako danes pri nas:

- odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem)

- radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati

- svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala)

- grozdje, grozdje in grozdje

Posladek:

DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip)

Poposladek:

ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal

ja pajade

Na svetu lepše rožce ni, kot je ta vinska trt, pozimi spi, spomlad cveti, v jesen nam vince daje.

u napačna tema!!!!

zjutraj:pošten fruštek(borovničke in domači jager) pica mafini,biskvit s kokosom,biskvit s kislo smetano in potička

No vsi v vinograd, otroc in jaz pa za šporhajt! 

goveja juhica,

pohani zrezki,vratoivna,kokoška,čevapčiči.(za mlajše in starejše trgače)

pražen krompir,domač kruhek in mešana solata

sladica: sadna bovla,grozdna pita,kavica

do nadalnjega je pa kuhinja zaprta!

nejčica

Pri nas danes klasika: goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, govedina iz juhe, radič in endivija s fižolom.

Za posladek: grozdje - izabela in jurka.

rosie

Mygrace je napisal/a:

Poletje se končuje, čas je za mirno luko in privez.

Tako danes pri nas:

- odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem)

- radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati

- svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala)

- grozdje, grozdje in grozdje

Posladek:

DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip)

Poposladek:

ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal

ja pajade

,

ežoj, sem ti rekla, pire krompir in oliva, MORA ratat!!

Aja, še ne vem, kaj bomo jedli, se mi zdi, da bo lazanja,vsaj testo čaka...

lp

mzm

Mygrace - ja pajade :WELCOME

MULTI_reloaded

nedelja: pečen in ocvrt piščanec iz pečice, pražen krompir, endivija s krompirjem

Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti