Pri nas pa danes polpetki in kumare s krompirjrm v solati.
rosie
Grški pita kruh
Pri nas pa danes polpetki in kumare s krompirjrm v solati.
rosieDanes: telečji zrezki v omaki, kuskus, solata
Jutri: testenine s tunino omako, solata
Nedelja: blitvina juha, gratinirana cvetača, zrezki, solata
matejaozčetrtek: pečena piščančja bedra, dušena zelenjava (jajčevci, paprika, paradižnik, čebula), rjav basmati, zelena solata s paradižnikom
petek: piščančji fileji v sirovi omaki, široki pirini rezanci, endivja s krompirjem
JulijaDanes pa glavna jed in sladica obenem: stročji fižol +
v kosih zabeljeno s prepraženo čebulo in kislo smetano
!
Na žalost najbrž zadnjič letos, drugi pridelek fižola očitno ne bo tako obilen, kot je bil prvi.
JJDanes: sirovi cmoki, zelenjavna omka, zelena solata, atomski štrudelj
Danes obroki v znamenju čičerike. Karijeva čičerika z rižem in solato. Le zakaj je nisem kuhala že prej, ![]()
![]()
Jaz sem si pa pizzo prej naročil. Ni se mi lublo kuhat. Za ostale je poskrbela soseda. Sedaj sedim ob 2 hladnem![]()
in poslušam poročila na tv. Pa berem etiketo na piksni, koji hudič so namešali v to pivo in ni nič neobičajnega. Namreč, ob poslušanju poročil več nisem siguren, al sem na tripu in se meni pajtla od pira al je to vse res![]()
MULTI_reloaded
Danes za kočerjo en dober golaž tam v rovtah pri eni prijazni dami, ki jo nekateri dobro poznate.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka, po moje imajo dame eno čist drugo lokacijo in ne kuhajo golaža in ne hodijo v gojzarjih med trtami ![]()
![]()
.
Pa hvala za pohvalo
.
Kaj smo jedli, pa zgoraj piše...pa še štrudelj sirov za povrh je bil, pa mošt iz šentlovrenke (že dobro seka), pa vino in pivo in cedevita in čaj.
OgnjičParadižnikova juha s kuskusom,testenine s tuno.mešana solata
sladica: ker je peka v polnem teku(priprave na jutrišno trgatev): pecivo s kislo smetano,grozdna pita,pecivo s kokosom! no obrezkov bo dovo,.da bo sladice za cel dan!
nejčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Ribja juha s testeninami