Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa danes polpetki in kumare s krompirjrm v solati.

rosie

Danes: telečji zrezki v omaki, kuskus, solata

Jutri: testenine s tunino omako, solata

Nedelja: blitvina juha, gratinirana cvetača, zrezki, solata

matejaoz

četrtek: pečena piščančja bedra, dušena zelenjava (jajčevci, paprika, paradižnik, čebula), rjav basmati, zelena solata s paradižnikom

petek: piščančji fileji v sirovi omaki, široki pirini rezanci, endivja s krompirjem

Julija

Danes pa glavna jed in sladica obenem: stročji fižol +  v kosih zabeljeno s prepraženo čebulo in kislo smetano !

Na žalost najbrž zadnjič letos, drugi pridelek fižola očitno ne bo tako obilen, kot je bil prvi.

JJ

Danes: sirovi cmoki, zelenjavna omka, zelena solata, atomski štrudelj

breskva

Danes obroki v znamenju čičerike. Karijeva čičerika z rižem in solato. Le zakaj je nisem kuhala že prej, 

naor

Jaz sem si pa pizzo prej naročil. Ni se mi lublo kuhat. Za ostale je poskrbela soseda. Sedaj sedim ob 2 hladnem in poslušam poročila na tv. Pa berem etiketo na piksni, koji hudič so namešali v to pivo in ni nič neobičajnega. Namreč, ob poslušanju poročil več nisem siguren, al sem na tripu in se meni pajtla od pira al je to vse res

MULTI_reloaded

Danes za kočerjo en dober golaž tam v rovtah pri eni prijazni dami, ki jo nekateri dobro poznate.

Balenka

Balenka, po moje imajo dame eno čist drugo lokacijo in ne kuhajo golaža in ne hodijo v gojzarjih med trtami .

Pa hvala za pohvalo .

Kaj smo jedli, pa zgoraj piše...pa še štrudelj sirov za povrh je bil, pa mošt iz šentlovrenke (že dobro seka), pa vino in pivo in cedevita in čaj.

Ognjič

Paradižnikova juha s kuskusom,testenine s tuno.mešana solata

sladica: ker je peka v polnem teku(priprave na jutrišno trgatev): pecivo s kislo smetano,grozdna pita,pecivo s kokosom! no obrezkov bo dovo,.da bo sladice za cel dan!

nejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti