Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jelenčkova, klikni na moji rdeči besedi, po moje zamujaš

lp

mzm

Zanimivo res. Verjetno ne more biti slabo, čeprav še nikoli nisem o pašteti tako razmišljala

Jelenckova

danes:bučna juha(po receptu mamamie),pohan sir,blitva s krompirjem. 

nejčica

včeraj: gobova juhica iz vrečke  malo ostankov blitvine pite in slivovi cmoki od moje mami

MissLady

Danes rezanci z jurčki, zelenjava v pečici (paradižnik, jajčevci, bučke, krompir). Piškoti in kavica po kosilu. 

LP

Saša

včeraj: gobova juhica iz vrečke  malo ostankov blitvine pite in slivovi cmoki od moje mami

MissLady

Danes: polnjene paprike, pire krompir, za žejo pa kompot iz rabarbare, hrušk in breskev.

rosie

danes pri nas: zrezki (piščančji) v smetanovi omaki, riž, solata sezonska

buhteljcek

Ker sem danes sama, bom zdajle jedla včerajšno obaro in namakala bom kruh v paradižnikovo solato in marmorni kolač, ki mi ga je prinesla prijateljica.

Malo čuden obrok, vendar po moji želji.

Migla

Danes sem mislil, da bom obvisel na burgerjih. Prišel malo prej iz Ljubljane.

Pričakala me fina mrežna pečenka, pečen krompir in kumarična solata. Sem moral najprej na kulinariko pogledat. Sedaj grem pa jest, nato pa dremuckat.

MULTI_reloaded

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti