Danes: zrezki, špinačni rezanci, sataraš, mešana solata, beli čokoladni puding z malinami.
breskva
Danes: zrezki, špinačni rezanci, sataraš, mešana solata, beli čokoladni puding z malinami.
breskva
Danes je bil dan za ozimnico...
Predelava kakšnih 7 kg paradižnika v omako in potem je seveda bil za kosilo pečen paradižnik z jajčkom![]()
Po preizkušanju in vlaganju tehle še banjica sladoleda da smo malo ohladili brbončice![]()
![]()
![]()

polarbear
lej no, rumeni feferoni - take pa zelooo redko vidim. zelene in rdeče že še, takihle pa ne....![]()
lp
cervusPri nas pa se je danes po kuhinji vrtel sin in nam pripravil pečenega brancina, krompir in solato, jaz pa sem že zjutraj spekla zavite s češnjami.
regicaPri nas pa danes empanadas, piščančje pleskavice, čevapi in klobasice na žaru, pečen krompir, paprike v pečici s sirom, sir na žaru.
tjasVčeraj:pišč.paprikaš,široki rezanci
danes:juha, pečena rebrca, pečen krompir.endivja,grozdje
jutri: sataraš s hrenovkami
![]()
![]()
![]()
![]()
Mac and Cheese
MissLadyTelečji zrezki na način ? se bom odločila tik pred zdajci.
+ korenčkova solata, pesina solata, pečene rdeče paprike s česnom, narezan paradižnik
Jutri: fižolova juha, sirovi štruklji
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteSobota: čevapčiči, pečen krompir in francoska solata
Nedelja: goveja juha, goveji zrezki, smetanovo-sirova omaka, krompir v kosih ter domače
s fižolom (v solati, itak
)
Danes: filane paprike in krompir v oblicah
JJSobota: goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovka, popečeni piščančji fileji, gentile solata iz maminega vrta
Včeraj goveja juha z rezanci, dunajski telečji zrezki, hitro pripravljen pražen krompir, domač motovilec z fižolom
Danes: goveja juha z rezanci, golaž in polenta za sinčka, mi vsi ostali pa gremo praznovanje mojega rd. v kitajsko restavracijo, sledi
in prvi tiramisu moje hčerke, ki ga je pripravila za presenečenje,
da ne omenjam balonov in svečk, kot za male otroke...Kako lepo te znajo presenetiti otroci...![]()
Jutri: bučna hokaido juha, ocvrt sir, popečen krompir, kumarična solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Špageti karbonara