Neki se mi je zdelo, da tista "boranija" ne bo dolgo držala. Srečom sem zjutraj bil pri vaškem ribniku, za vsak primer, če bi kaj imeli. Imeli so:
voda je s gegrafskim poreklom ( okolica Krškeg ).
ežojNeki se mi je zdelo, da tista "boranija" ne bo dolgo držala. Srečom sem zjutraj bil pri vaškem ribniku, za vsak primer, če bi kaj imeli. Imeli so:
voda je s gegrafskim poreklom ( okolica Krškeg ).
ežojPo dooooolgem času bo danes padla goveja juha z rezanci in tako se bo iz tega izcimilo pravo nedeljsko kosilo z restanim krompirjem, mesom iz juhe in radičem s krompirjem.
lp
cervusVčeraj kuhani segedin, kruh.
dagaDanes za spremembo bo v kuhinji dišalo po domači pici, da ne bo vedno tiptčno nedeljsko kosilo![]()
Za posladek pa se bomo sladkali z slivami, grozdjem in nektarinami.
![]()
marec
Danes kosilo pri mami: goveja juha, restan krompir, piščančje perutničke in pečeni šampinjoni s sirom ter domača solatka. Za sladico pa jogurtovo pecivo z borovnicami in fine rezine.
tanjajvčeraj: bučkina kremna juha, pečen krompir, pleskavice (žal preveč zapečene), fižolova solata
danes: ostanek juhce od včeraj, kvinoja, piščančji fingrsi, malo fižolove solate + grška solata
jutri: verjeetno kakšna zelenjavna mineštra + palačinke
rag_dolldanes: juha iz lisičk, korenja in krompirja, pražen krompir z zeljem in česnom, pečen piščanec, paradižnikova solata.
rosiePekli na žaru piščančje perutničke, piščančje in svinjske ražnjiče, češnjevi paradižniki z mozarello in baziliko, pečena paprika ....
.
barbara9
Jucer kod mame: strukli na juhu, mesna struca, pire krumpir i sataras, cikla i paradajz salata
Danas kod kuce: na veliku zalost mog muza, juha od muskatne tikve :), juneci saft, home made njoke (prrrrredobre) i zelena salata romana...
Lidija...Danes zelenjavna mineštra in reciklaža kruha po lucckinem receptu izpred nekaj dni (kar nima na izgledu, ima na okusu)
skleda zelenega radiča s krompirjem, sadje (hruške, jabuke, slive, mene voli...)
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Ajdov kruh z orehi