Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Saj vem, da že nestrpno čakate yaz türlüsü, žal se moram opravičit. Mogel sem po opravkih it v Šentvid ( ja, tist Šentvid, pri katerm je Stična ) pa sem bil pozen, za jutri obljubim, zagotovo bo. Ko sem bil pri vaškem ribniku, sem kupil današnje kosilo:

Torej, potrpite do jutar, ko bo za kosilo ( željno pričakovani ) yaz türlüsü ( ma kaj bi mi brez googla, pa če še znamo turško........... ).

ežoj

OlivaB: jaz jih dam, ko je sezona bučk in jih je na vrtu na pretek, tudi v omako, v kateri kuham filane paprike (če jih na drobna narežeš ali naribaš, dobro zgostijo) in v mesno-zelenjavno juho, v kateri so vse vrste zelenjave in malo telečjega mesa. Verjemi, bučk se ne opazi. Pri nas imamo enega "alergika" na bučke, pa jih v teh jedeh še opazi ne

Pri nas pa danes zgoraj omenjena mesno-zelenjavna juha in kruh

JJ

Danes je bilo kosilo zelo podobno kot ga je imel ežoj v pondeljek:

haše omaka, špageti in zelena solata

Balenka

Zabeljen stročji fižol in krompir.

lp

cervus

Uf, a imaš domač fižol, elaphus?

Pri meni: goveja juha s koščki govedine in fritati, solata iz paradižnika in gamberov s česnom, kruh, grozdje

rimljanka

Danes: blitva z paradižnikom, pečeni piščančji file, skutno-kruhovi cmoki, zelena solata

breskva

Z laškim fižolom polnjena pikantna  paprika,pire.

polarbear

Pogrete pečene paprike, pire.

lp

mzm

sirnica od včeraj

slivovi cmoki moje mami

MissLady

Včeraj: kosilo zunaj (pečena puranja prsa, pražen krompir, lisičkina omaka, solata)

Danes: krompirjeva musaka, zelena solata

Jutri: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe, dušena jabolka, pire

matejaoz

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti