Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala Ežoj. Mislila sem jih pripravit že danes, pa sem tvoj recept dobila pre pozno, pa še obiski so se mi najavili, a sigurno proban ob prvi priliki. Poleg drugih stvari sem danes pripravila tudi bučke na način, ki sem si ga sama izmislila. Ne trdim, da še ne obstaja, a jaz za njega še nisem slišala. Bučke sem prerezala po dolžini, z žličko izdolbla sredico, jo podušila na čebuli in česnu, dodala začimbe in kuhano lečo, s tem napolnila bučke, nanje položila rezine sira in zapekla. Doslej sem jih vedno polnila z mletim mesom, a tole mi je po okusu še boljše.

mejačka

Jade, ti pa me nehaj dražiti z gobami. Kje pa že rastejo? Sem ti kar malo fouš. Gobe si nabirala,pa še slikce znaš naložit. Jaz se tega najbrž ne bom nikoli lotila. Tistih par kar sem jih poslala sem gor....., no, moj dragi je imel prste vmes. Čestitam ti!

mejačka

Bojanam, pita bila bolj "odokativna". Testo 3-2-1 /moka-maslo-sladkor-2 rumenjaka, žlica kisle smetane/. Skuhala vanilijev puding v 4 dl mleka, 3 rumenjaka fajn stepla z malo sladkorja, zmešala z ohlajenim pudingom in zlila na testo na katero sem posložila maline. Pekla 40 minut.

Pozdravček!

, že tretji dan tolčemo kuskus z limono, pa sadje, pa kumarice v jogurtu, pa...kjub temu je vroočee

Posladek je danes enak ežojevemu. Šest nas je že...

lp

mzm

Danes: gratinirane bucke, solatka.

Amelia

danes boranja brez mesa in polenta

tunna http://titabota.blogspot.com/

Miška, kako narediš kuskus z limono? Sliši se dobro

beva

Ežoj jaz bi tudi recept.

jade

http://www.kulinarika.net/recepti/15410/testenine/kusku

Sicer nisem miška, lahko pa potrdim, da je to res dobro.

rrr

Če komu paše kos kruha pred spanjem...

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti