Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ninja, čestitam!

Sedaj se boš novih kuharskih podvigov lotila še bolj z veseljem.

Balenka

Ninja, tudi jaz kongratuliram .

Meni še ni uspelo naredit pravosodni izpit!

ežoj

Končno sem dočakala fižol Danes torej stročji fižol, krompir v kosih, zabeljeno s čebulo in kislo smetano. Vse z domačega vrta (razen kisle smetane).

Ninja24, čestitam!!!

JJ

ČETRTEK:

Rizi-bizi polit z omakico, rdeča pesa:

Pozdravček!

četrtek: piščančji ragu z grahom in korenčkom, široki rezanci, zelena solata

Julija

marelični cmoki, mešan kompot

micogica

Danes pri meni ratatouille po moje ( torej brez melancan ), nekdo bi rekel pečena paprika in paradajz, nekdo celo reče sataraš, meni se dopade ratatouille, sliši se imenitno, pa, saj jed je zares imenitna in si zasluži imenitno ime:

na sliki je vidno zdravilo proti dehidraciji, bevandamicin jemljem ga po potrebi ( a bogme, potreba je velika ), žal mi ga ne dajo na recept, ga moram plačat.

Oliv se nekako ni dalo nikjer vstavit ( motile bi kompozicijo fotografije in pokvarile umetniški vtis ).

Za posladek mi nekam slabo kaže, bom kar ostal pri bevandamicinu.

ežoj

Včeraj težko pričakovan domač paradižnik v solati!

Danes bo kar stročji fižol v solati-dobro ohlajen!

Dokler se temperature ne spustijo pod 30 stopinj,je kuhinja zaprta.....

polarbear

ežoj je napisal/a:

Danes pri meni ratatouille po moje ( torej brez melancan ), nekdo bi rekel pečena paprika in paradajz, nekdo celo reče sataraš, meni se dopade ratatouille, sliši se imenitno, pa, saj jed je zares imenitna in si zasluži imenitno ime:

na sliki je vidno zdravilo proti dehidraciji, bevandamicin jemljem ga po potrebi ( a bogme, potreba je velika ), žal mi ga ne dajo na recept, ga moram plačat.

Oliv se nekako ni dalo nikjer vstavit ( motile bi kompozicijo fotografije in pokvarile umetniški vtis ).

Za posladek mi nekam slabo kaže, bom kar ostal pri bevandamicinu.

ežoj

Zanimivo, meni pa ravno ob tej imetni jedi (ki jo običajno pripravim z dodatkom jajc) precej pašejo olive.

Danes: Ocvrt sir (ker je zmanjkalo drobtin, sem morala uporabiti pirin zdrob), grahov pire, kristalko s paradižnikom in česnom. Donat.

cobiss

Včeraj je bila potem zelenjavna juha in pečena kaša s svežimi marelicami.

Danes pa makarončki z bučkami v omaki in sojinimi kockami, ter ledena kava (vanilijev sladoled)

OlivaB

Sporočilo je spremenil(a) OlivaB dne 14. 2011 19:59

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti