Bučkina juhica in skutni knenelni z marelcami. Njam blo dobro! :)
OlivaB
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Bučkina juhica in skutni knenelni z marelcami. Njam blo dobro! :)
OlivaBEžoj, a filane bučke delaš enako kot papriko? Mogoče celo slupaj, v istem loncu? Na pogled odlično, bi se ti z veseljem pridružila.
Jaz sem danes skuhala zelenjavno juho, rižoto z morskimi sadeži in zeleno solato, včeraj smo pri snahi hrustali odličen pečen krompir z bučkami in kumarično solatko, jutri pa polnjene bučke če mi bo Ežoj kaj več napisal o njih.
mejačkaPri nas pa njami bučke s sirom in zelena solata, pripravila pridna hčerkina roka![]()
Danes:ješpren s klobaso(mož)zelenjava kuhana na pari,puran,solata(za mene)
sladoled.
Jutri:juha,pečena svinjska rebre,piščanec,krompir,solata.
MilžiPri nas danes juha z zrobovimi žličniki (od včeraj), krompir v koščkih in stročji fižol, za beljena z ocvirki. Popoldan pa, namesto kave in česa sladkega - toča, od debelega oreha navzdol po velikosti, bleščeče bela,..... Drugič letos, upam, da ne bo še v tretje. ![]()
![]()
![]()
Se mi je kar zdelo da ste kasirali tam nekje v Rimskih,pri nas smo imeli srečo samo malo drobnega..
Pri nas pa popečene bučke, ohlajene in z veliko česna spasirane v namaz za prste polizat!!
polarbeardanes postreženo
goveja juha, pečen piščanec, kuhan krompir, zelje v solati
Včeraj: spet namesto kosila večerja - goveji zrezki,zraven pa sveže pečen kruh,
Kuhar je bil tokrat mož.

Nena
| hedonist je napisal/a: |
Glede na to , da se na sladkovodne ribe ne spoznam preveč , Arima, a lahko vpraša moža, kako se reče tem ribcam, ki si jih objavila in kje jih je ujel ? Hvala . lp
|
ti bom jaz odgovorila-sem vprašala moža, ki je strasten ribič in je rekel da so te ribe babuške-vrsta krapovcev.
lp
anibasAnibas, hvala .
lp
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Jernejeva sadna torta s smetano