Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bučkina juhica in skutni knenelni z marelcami. Njam blo dobro! :)

OlivaB

Ežoj, a filane bučke delaš enako kot papriko? Mogoče celo slupaj, v istem loncu? Na pogled odlično, bi se ti z veseljem pridružila.

Jaz sem danes skuhala zelenjavno juho, rižoto z morskimi sadeži in zeleno solato, včeraj smo pri snahi hrustali odličen pečen krompir z bučkami in kumarično solatko, jutri pa polnjene bučke če mi bo Ežoj kaj več napisal o njih.

mejačka

Pri nas pa njami bučke s sirom in zelena solata, pripravila pridna hčerkina roka

gardelin

Danes:ješpren s klobaso(mož)zelenjava kuhana na pari,puran,solata(za mene)  sladoled.

Jutri:juha,pečena svinjska rebre,piščanec,krompir,solata.

Milži

Pri nas danes juha z zrobovimi žličniki (od včeraj), krompir v koščkih in stročji fižol, za beljena z ocvirki. Popoldan pa, namesto kave in česa sladkega - toča, od debelega oreha navzdol po velikosti, bleščeče bela,..... Drugič letos, upam, da ne bo še v tretje.

rimljanka

Se mi je kar zdelo da ste kasirali tam nekje v Rimskih,pri nas smo imeli srečo samo malo drobnega..

Pri nas pa popečene bučke, ohlajene in z veliko česna spasirane v namaz za prste polizat!!

polarbear

danes postreženo goveja juha, pečen piščanec, kuhan krompir, zelje v solati

beva

Včeraj: spet namesto kosila večerja - goveji zrezki,zraven pa sveže pečen kruh,  Kuhar je bil tokrat mož.

Nena

hedonist je napisal/a:

Glede na to , da se na sladkovodne ribe ne spoznam preveč , Arima, a lahko vpraša moža, kako se reče tem ribcam, ki si jih objavila in kje jih je ujel ? Hvala .

lp

hedonist

ti bom jaz odgovorila-sem vprašala moža, ki je strasten ribič in je rekel da so te ribe babuške-vrsta krapovcev.

lp

anibas

Anibas, hvala .

lp

hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti