Goveji zrezki z gobami, ajdova kaša.
Začetnica
Bowla s kozicami
Goveji zrezki z gobami, ajdova kaša.
Začetnica
lep sončen dan vam želim
to ful dober zgleda![]()
Danes: široki sveži rezanci v omakci s češnjevim parazdižnikom, svežo baziliko, česnom, feta sirom in olivami (mogoče ena nova ideja za ežoja)
, zraven pa ogromna skleda solate.
Kar pa se fotkanja tiče se pa sploh ne upam pripraviti do tega, ker se mi zdi, da bi šel potem kompjutič u franže ![]()
| jade je napisal/a: |
Jernej ma sej ni težava pač jaz tega ne štekam pa konc, prejšnji sistem sem poštudirala tega pač ne, nobene škode, saj je dosti drugih, ki lepijo slikice.
|
jade, samo probat moras - res ni tako tezko. Nad okencem kjer pises post je kumaricni kozarec, klikni gor, odpre se ti novo okno (ce imas prikaz: male slicice nimas tezav z imeni
)
klikni prenesi
nato poisces svoje slike na racunalniku (obicajno so v mapi "slike")
preneses na streznik in jih poljubno vstavis v forum, samo kliknes gor in je v obrazcu za pisanje odgovora.
kot npr. tale:
A tkole:
Juhu, bravo za mene.
Hvala za pomoč Rebecca, bomo sestavili neka navodila v prihodnje. Prosim le, če lahko debato o shrambi nadaljujemo v temi o shrambi, da tule ne smetimo?
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2262
Jernej - administrator
Hvala Rebecca.
jade
![]()
Bojan AdministratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Svinjska ribica