Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj: dva i zato ker ob vpisu enga ni bilo možno  in ja, je bil repete, pa tudi če ne presegam 160cm 

melcii

Lahko bi se zgodilo, da pozabim, kako se kuha pašta , zato danes domače polnozrnate testenine (brez jajc) s prelivom iz jajčevcev, malo sveže mete (z malim m) in popečeni paradižniki:

skleda okisanih bučk, za poobedek pa metin čaj

in spoznanje, da ljudje z juga države res ponoči žarijo, od dobrote

lp

mzm

Danes: piscanjcna krilca, krompir in porova omakca.

Amelia

salpe na žaru, bučke na žaru, star kruh popečen na žaru, zraven domače dalmatinsko olivno olje in rdeče vino.

Sonja

Jutri mi bo spet prevroče, zato pripravljam kosilo že nocoj... dušene bučke, paprika in korenček. Bom nadevala tavelike testenine s tem, naribala sir in zapekla. Bomo jutri kar hladno jedli.

tjas

Zaradi izrednih razmer pri hiši danes kočerja za dame v kitajski:

mravlje plezajo na drevo

pohan piščanec z arašidi.

>>>>>>>>>>>>>>Božansko<<<<<<<<<<<<

Balenka

Včeraj v času kosila dvoinpolurno oralno mučenje na pravosodnem izpitu .......uspešno , tako da je tista porcija najboljšega sladoleda kasneje pasala kot še nikoli, po treh dneh življenja od dextro bonbonov in vode .

Danes nadzemne kolerabice v omaki z mletim mesom, polnozrnat riž, zeljna solata, od včeraj .

Ninja24

Ninja24 - čestitam iz srca!

Začetnica

čestitke, jaz nisem imela nikoli poguma, da bi se ga lotil.

ČESTITAM!!!!!!!!!

laik

lepa novica ninja24, čestitke

regica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti